Autoverzekering HDI-Gerling

 

hdi-gerling autoverzekering

 

 

 

Over HDI-Gerling

De HDI-Gerling Verzekeringen N.V. werd opgericht als industriële verzekeraar onder de naam Eurinco Algemene Verzekeringsmaatschappij N.V. In Nederland is het in mei 1978 opgericht onder de naam HANNOVER International Insurance (Nederland) N.V. In 2007 is de naam gewijzigd in de huidige naam HDI-Gerling. Het verzekeringsaanbod van HDI-Gerling bevat eveneens de autoverzekering.

Autoverzekeringen van HDI-Gerling

HDI-Gerling biedt autoverzekeringen voor personenauto’s en bestelauto’s.

ontdekt de laagste premie voor je autoverzekering

De HDI-Gerling autoverzekeringen kennen drie basisdekkingen te weten: de WA (Wettelijke Aansprakelijkheid), de Beperkt Casco en de Volledig Casco (all risks) dekking. Deze hoofddekkingen zijn uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen zoals een Ongevallenverzekering voor inzittenden, een Schadeverzekering inzittenden en een Rechtsbijstandverzekering.

  • Voordelen HDI-Gerling autoverzekering
  • Nieuwwaarderegeling bij Volledig Casco
  • Hulpverlening na ongeval
  • No-claimkorting tot 75%

HDI-Gerling autoverzekering vergelijken en afsluiten

Op onze website kunt u eenvoudig de premie en voorwaarden van de HDI-Gerling autoverzekering vergelijken met die van andere autoverzekeraars. Vul uw kenteken in en binnen enkele seconden tonen we een uitgebreide vergelijking van autoverzekeringen. Op GoedkopeAutoverzekering.nl kunt u autoverzekeringen vergelijken en direct uw autoverzekering afsluiten.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten