Autoverzekering HDI-Gerling

HDI-Gerling Autoverzekering 

hdi autoverzekeringDe autoverzekering van HDI-Gerling aanvragen? Dit is binnen een paar minuten online te regelen. Natuurlijk kunt u ook met ons bellen, zodat we samen een vergelijking maken. 

Maar we geven u graag eerst alle informatie over HDI-Gerling. Dan kunt u een weloverwogen keuze maken voor deze, of een andere autoverzekeraar. 

Alles over HDI-Gerling 

HDI Gerling
 

Over HDI-Gerling

De HDI-Gerling Verzekeringen N.V. werd opgericht als industriële verzekeraar onder de naam Eurinco Algemene Verzekeringsmaatschappij N.V.

In Nederland is het in mei 1978 opgericht onder de naam HANNOVER International Insurance (Nederland) N.V.In 2007 is de naam gewijzigd in de huidige naam HDI-Gerling. Het verzekeringsaanbod van HDI-Gerling bevat eveneens de autoverzekering.

HDI-Gerling biedt autoverzekeringen voor personenauto’s en bestelauto’s. De basisdekkingen zijn uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen zoals een Ongevallenverzekering voor inzittenden, een Schadeverzekering inzittenden en een Rechtsbijstandverzekering.

Autoverzekering van HDI-Gerling

De autoverzekering van HDI-Gerling heeft meestal een hogere premie dan die van andere aanbieders. Dit ondanks de maximale no-claimkorting van 75%. Daarom is het verstandig om naar andere autoverzekeringen te kijken bij het vergelijken van een autoverzekering. 

De autoverzekering van HDI-Gerling heeft wel een nieuwwaarderegeling bij volledig-casco en biedt hulpverlening na een ongeval.

Aanvullende verzekeringen

U kunt bij HDI-Gerling een aantal aanvullende autoverzekeringen aanvragen. Denk hierbij aan een:

  • Schadeverzekering Inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering 

Polisvoorwaarden

Uiteraad hebben wij de polisvoorwaarden van deze autoverzekering. Bent u hiernaar op zoek? Neem dan contact met ons op. We sturen de voorwaarden graag naar u toe. 

Autoverzekering Afsluiten

De autoverzekering van HDI-Gerling is af te sluiten. Maar u kunt beter zoeken naar een andere autoverzekering. Binnen de markt van autoverzekeringen, zijn zeker betere en goedkopere autoverzekeringen verkrijgbaar. Maak nu een vergelijking en zeg eventueel uw autoverzekering van HDI-Gerling op. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten