Autoverzekering HDI-Gerling

Over autoverzekering HDI-Gerling

De HDI-Gerling Verzekeringen N.V. werd opgericht als industriële verzekeraar onder de naam Eurinco Algemene Verzekeringsmaatschappij N.V. In Nederland is het in mei 1978 opgericht onder de naam HANNOVER International Insurance (Nederland) N.V. In 2007 is de naam gewijzigd in de huidige naam HDI-Gerling. Het verzekeringsaanbod van HDI-Gerling bevat eveneens de autoverzekering.

HDI-Gerling biedt autoverzekeringen voor personenauto’s en bestelauto’s. De basisdekkingen zijn uit te breiden met een aantal aanvullende verzekeringen zoals een Ongevallenverzekering voor inzittenden, een Schadeverzekering inzittenden en een Rechtsbijstandverzekering.

  • Voordelen HDI-Gerling autoverzekering
  • Nieuwwaarderegeling bij Volledig Casco
  • Hulpverlening na ongeval
  • No-claimkorting tot 75%

Helaas komt deze maatschappij vaak ongunstig uit in de premie. Een autoverzekering HDI-Gerling wordt daardoor weinig gekozen. Het is daarom zaak om bij autoverzekering afsluiten te letten om andere tarieven. U zult dan bijna altijd een beter alternief aantreffen. Uiteindeijk bent u vrij te kiezen wat bij u past. We bieden bieden verzekeringen aan voor consumenten en bedrijven zodat we u altijd wat kunnen aanbieden.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten