AUTOVERZEKERINGEN VERGELIJKEN

Je vergelijkt op GoedkopeAutoverzekering.nl vele autoverzekeringen. Je zet de premies en polisvoorwaarden eenvoudig op een rij. Zodoende weet je binnen enkele minuten wát de beste en goedkoopste autoverzekering is.

Je kunt de betreffende autoverzekering ter plekke afsluiten en hebt meestal direct een dekkingsbewijs te pakken. Dit betekent dat je na het vergelijken en afsluiten direct kunt gaan rijden met jouw auto…

   

WELKE VERZEKERAARS VERGELIJKEN WIJ?

Sinds 2002 vergelijken we autoverzekeringen. We werken samen met vele verzekeraars. Je kunt hierdoor altijd een goede én goedkope autoverzekering vinden. Hieronder staan een aantal verzekeraars waarvan we de autoverzekeringen vergelijken.

WAAROM VIA ONS VERGELIJKEN?

Hieronder staan 5 redenen om autoverzekeringen te vergelijken én af te sluiten via Goedkopeautoverzekering.nl.

ONAFHANKELIJK

Sinds onze oprichting in 2002 zijn we onafhankelijk. Dit betekent dat we de resultaten van de vergelijking nooit beïnvloeden. Bij ons staat de goedkoopste autoverzekering bovenaan.

Verzekeraars hebben geen invloed op onze vergelijker. De enige manier waarmee ze goed kunnen scoren in onze vergelijker is door een goede én betaalbare autoverzekering aan te bieden!

GOEDKOPE AUTOVERZEKERING

De naam zegt het al. Wij zijn voordelig. Goedkoop betekent niet dat we een minder goede service bieden. Het tegenovergestelde is waar. We combineren de kracht van het internet met die van persoonlijk contact.

Doordat we al sinds 2002 verzekeringen vergelijken, hebben we contacten met vele verzekeraars. Hierdoor kunnen we de verzekeringen van vele verzekeraars vergelijken en zo altijd een voordelige autoverzekering aanbieden.

WE ZIJN ER VOOR JOU

We zijn veel meer dan een vergelijkingssite. We zijn een professioneel assurantiekantoor dat al sinds 1956 bestaat. We helpen niet alleen bij het vergelijken én afsluiten van een autoverzekering, we bieden daarna ook een goede service. Wanneer je moeite hebt met het afsluiten van een autoverzekering, denken we graag mee.

WE VERZEKEREN IEDEREEN

We vinden dat iedereen recht heeft op een goede en betaalbare autoverzekering. Daarom verzekeren we iedereen, zelfs mensen met een strafblad of een verleden als wanbetaler.

TELEFONISCH BEREIKBAAR

Internet is prachtig, maar soms wil je gewoon even een medewerker spreken. Bij Goedkopeautoverzekering.nl kun je rekenen op een professionele helpdesk.

Je kunt ons bellen en krijgt direct een medewerker aan de lijn, zonder eerst een irritant keuzemenu te doorlopen!

PROFESSIONALS

Onze medewerkers hebben alle diploma’s én veel ervaring. We kunnen daardoor een goed advies geven. Je kunt bijvoorbeeld hulp vragen bij het afsluiten van een autoverzekering, het kiezen van een dekking of het overstappen naar een andere verzekeraar. Onze professionals staan voor je klaar!

VERGELIJKEN IN 3 STAPPEN

Je vergelijk alle autoverzekeringen eenvoudig door deze stappen te doorlopen. Je kunt de autoverzekering daarna direct afsluiten.

1. UW GEGEVENS

Je begint met het vergelijken van autoverzekeringen door een aantal gegevens in te vullen. Je vult bijvoorbeeld het kenteken van de auto in, selecteert het gebruik en kiest de kilometrage.

Je vult vervolgens wat persoonsgegevens in én kunt beginnen met vergelijken.

2. KIES DEKKING

Je kunt nu een dekking kiezen. Hoe wil je je auto verzekeren? Je ziet in onze vergelijker wat de verschillende dekkingen inhouden.

De meest eenvoudige dekking is de WA-dekking. De meest uitgebreide autoverzekering is de WA volledig casco verzekering.

3. VERGELIJKING

We berekenen de premies en laten het resultaat van de vergelijking zien. Je ziet in eerste instantie de 4 goedkoopste autoverzekeringen. Je kunt naar de volgende pagina gaan om de premies van meerdere verzekeraars te zien.

Je kunt de verzekering direct afsluiten óf eerst een offerte opvragen.

VERGELIJKEN:

WAAR OP LETTEN?

Voor ons is het vergelijken van autoverzekeringen een dagelijkse bezigheid, maar voor de meeste mensen is het geen dagelijkse bezigheid. We begrijpen dat het vergelijken van verzekeringen lastig kan zijn. Daarom hebben we hieronder omgeschreven waar je op moet letten bij het maken van een vergelijking.

DEKKING KIEZEN

Het is in Nederland verplicht om een WA verzekering af te sluiten. Deze autoverzekering biedt dekking voor schade die je met de auto toebrengt aan anderen.

Deze autoverzekering biedt géén dekking voor schade aan je eigen auto. Je kunt hiervoor een uitgebreidere dekking afsluiten. Je kunt een dekking kiezen door voor jezelf na te gaan welke schades je zelf wilt betalen.

Wil je alleen een goedkope WA verzekering en betaal je schades aan je eigen auto zelf óf wil je een iets duurdere WA beperkt- of volledig casco verzekering mét dekking voor schade aan de eigen auto?

HET EIGEN RISICO

Op een WA autoverzekering zit vrijwel nooit een eigen risico. Veel verzekeraars hanteren wel een eigen risico op de uitgebreidere dekkingen. Dit betekent dat je een deel van de verzekerde schade zelf moet betalen. Vaak hebben verzekeraars een standaard eigen risico van ongeveer 135 euro.

Daarnaast hanteren  verzekeraars vaak verschillende eigen risico’s voor verschillende soorten schades. Zo kan het eigen risico voor het repareren van een ruitschade 0 euro zijn, maar het is ook mogelijk dat de verzekeraar een hoger eigen risico heeft, bijvoorbeeld voor schade aan het dak van een cabriolet.

Bekijk de polisvoorwaarden om erachter te komen wat de verschillende eigen risico’s zijn voor de beperkt- en volledig casco verzekering.

AANVULLENDE AUTOVERZEKERINGEN

Je kunt na het kiezen van een dekking eventueel een aantal aanvullende verzekeringen toevoegen. Deze aanvullende verzekeringen bieden meer zekerheid.

De schadeverzekering inzittenden is een belangrijke aanvulling, die dekking biedt voor letselschade na een ongeluk. Daarnaast kiezen veel mensen voor een rechtsbijstanddekking, die hulp biedt bij het verhalen van een schade.

AANSCHAF- EN NIEUWAARDEREGELING

Wanneer je een beperkt- en volledig casco verzekering afsluit, kun je kiezen voor een autoverzekering met aanschaf- of nieuwwaarderegeling.

Het kunnen aantrekkelijke regelingen zijn, die bij schade veel voordeel opleveren. Je krijgt met zo’n regeling namelijk de aanschaf of nieuwwaarde van de auto terug, bij diefstal of total loss.

Omdat de waarde van auto’s snel daalt, kan de schade-uitkering dus hoger liggen dan de dagwaarde van de auto.

GEBRUIK VAN DE AUTO

Verzekeraars maken onderscheid tussen het particulier en zakelijk gebruik van een auto. Voor verzekeraars is het een hoger risico om auto’s te verzekeren die zakelijk worden gebruik, bijvoorbeeld voor een koeriersdienst of taxibedrijf.

Geen zorgen. Bij Goedkopeautoverzekering.nl verzekeren we iedereen. Daarbij streven we ernaar om iedereen een goede én betaalbare autoverzekering aan te bieden.

PROFESSIONELE ONDERSTEUNING

Je kunt op Goedkopeautoverzekering.nl online vergelijken én online afsluiten, maar toch zijn we anders dan veel andere vergelijkingssite. We geloven nog steeds in de kracht van persoonlijk contact.

Het is vervelend als je ergens een autoverzekering hebt afgesloten en deze partij vervolgens alleen per e-mail kunt bereiken. Je kunt ons daarom bellen zonder eerst een keuzemenu te doorlopen. Onze professionele adviseurs helpen je vervolgens graag verder.

 

OVERZICHT VAN ALLE DEKKINGEN

Een auto is op drie verschillende manieren te verzekeren. De meeste eenvoudige autoverzekering is de WA verzekering. Deze biedt alleen dekking voor schade die je met de auto toebrengt aan anderen. De WA Plus verzekering biedt ook deels dekking voor schade aan je eigen auto. De meest uitgebreide autoverzekering is de Allrisk verzekering. 

Hieronder staan de drie autoverzekeringen met daarbij de dekking die ze bieden.

WA

 
 • Schade aan anderen
 • Brand en storm
 • Diefstal en inbraak
 • Ruitschade
 • Botsing met wild
 • Vandalisme
 • Schuldschades

WA Plus

 
 • Schade aan anderen
 • Brand en storm
 • Diefstal en inbraak
 • Ruitschade
 • Botsing met wild
 • Vandalisme
 • Schuldschades

Allrisk

 
 • Schade aan anderen
 • Brand en storm
 • Diefstal en inbraak
 • Ruitschade
 • Botsing met wild
 • Vandalisme
 • Schuldschades

VERGELIJKEN EN AFSLUITEN