Autoverzekering De Goudse goedkoop voor jongeren!

De Goudse autoverzekering voor jongeren

Informatie auteur: dit artikel werd geschreven en/of inhoudelijk gecontroleerd door gecertificeerd autoverzekeringsexpert Ruud de Laat.

De meeste jongeren hebben onkosten genoeg. Misschien heb je onlangs een eigen woning gehuurd of gekocht… Wellicht ben je net op kamers gaan wonen… Of je bent gewoon een ‘arme student’ die zijn geld nuttiger kan besteden dan aan een dure autoverzekering (al dan niet bij De Goudse)…

Één ding is zeker: niemand wil meer geld kwijt zijn aan een autoverzekering dan strikt noodzakelijk. Toch wil je tegelijkertijd dat je auto wél goed verzekerd is. Kortom: een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Helaas betalen jongeren tot 24 jaar bij veel verzekeraars een fikse premietoeslag.

En uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat deze ‘jongerentoeslag’ voor de autoverzekering enorme premieverschillen oplevert…

Tip: vul hier het kenteken van jouw auto in…
Vul je kenteken in:

En vind direct een goedkopere autoverzekering!

Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering?

Ben je een jonge bestuurder? Of een beginnend bestuurder? Of iemand die weinig schadevrije jaren op naam heeft staan? Én ben je op zoek naar een goedkope autoverzekering? Meestal pakt een autoverzekering van De Goudse dan het voordeligst uit! Desalniettemin is het verstandig om verschillende verzekeringen te vergelijken.

Een dergelijke autoverzekeringsvergelijking is voor jonge bestuurders nóg belangrijker dan voor bestuurders boven de 24. Ook is het raadzaam om te kijken welke verzekeringsmaatschappij het best bij je past. Verzekeraars, zoals De Goudse, richten zich namelijk op een specifieke doelgroep. De Goudse richt zich voornamelijk op bestuurders onder de 24, die buiten de randstad wonen. (bron)

Val jij precies in die groep? Dan zal een verzekering bij De Goudse voor jou waarschijnlijk verrassend voordelig uitvallen.

Vergelijk De Goudse met andere aanbieders

Is De Goudse voor jou niet voordelig? Dan kun je (online) zoeken naar andere verzekeringsmaatschappijen. Op internet maak je heel gemakkelijk een vergelijking van verschillende verzekeringsaanbieders. Je vergelijkt dan autoverzekeringen met precies dezelfde dekkingen bij verschillende verzekeraars.

Door onderling premies te bekijken, vind je heel makkelijk de goedkoopste autoverzekering voor jou individuele situatie.

Een goedkope(re) autoverzekering gevonden?

Het kan zijn dat een autoverzekering die nú heel voordelig is, dat over 3 jaar niet meer is. Jouw situatie verandert, maar de doelgroep van de verzekeraar verandert niet mee. In de loop der jaren kan het zijn dat een ándere verzekeringsmaatschappij voor jou goedkoper is geworden dan De Goudse.

Je kan dan eenvoudigweg overstappen naar een andere autoverzekeraar. Hiervoor moet je de huidige polis opzeggen. Dat kan met een opzegbrief. Met een correcte opzegbrief wordt je autoverzekering op tijd én goed opgezegd. Om je te helpen, hebben wij een opzegbriefgenerator op onze website gepubliceerd… Kies een verzekeraar; de adresgegevens van de betreffende verzekeringsmaatschappij worden automatisch ingevuld.

Vervolgens vul je de gegevens van de autoverzekering in. Tot slot kun je de ingevulde opzegbrief downloaden en opsturen naar de verzekeraar.