vrouw zoelt online een autoverzekering op naam van stichting

De goedkoopste autoverzekering op naam van een stichting afsluiten, kan online. Zakelijk verzekeren voor stichtingen is bij ons mogelijk en eenvoudig te regelen. Niet iedere maatschappij accepteert zakelijk gebruik. Sommige stichtingen vinden het daarom moeilijk een auto te verzekeren. Gelukkig zijn er tóch genoeg mogelijkheden voor het verzekeren van auto’s op naam van een stichting…

Premie autoverzekering stichting

Regelmatig bestuurder moet bekend zijn…

Verzekeraars zijn alert om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van stichtingen als rechtspersoon. Ze hebben daarom als voorkeur voor de verzekering dat er een vaste hoofdbestuurder is. Dat maakt het een stuk transparanter wie het verzekeringsrisico vormt. Daarnaast is het belangrijk te weten wat de rol van de bestuurder is binnen de stichting. Het moet duidelijk zijn dat de hoofdbestuurder een actieve rol speelt. Anders zal het afsluiten van een autoverzekering op naam van de stichting erg lastig zijn.

Wie mag de auto van een stichting gebruiken?

Bij stichtingen is zakelijk gebruik van toepassing. Het is daarom zaak dat type gebruik op te geven voor de premieberekening. Online premies vergelijken is een makkelijke en snelle methode. Op basis van het kenteken en de gegevens van de bestuurder kun je starten met de premieberekening. Onze top vijf toont de vijf goedkoopste aanbieders gesorteerd op prijs. De nummer één is vaak de meest gekozen verzekering. Let wel: niet elk van deze verzekeraars zal per definitie een auto op naam van een stichting verzekeren. Soms dient dit telefonisch of per mail te worden opgevraagd.

Autoverzekering op naam van stichting snel afsluiten

Verzekeren voor een stichting kan vragen oproepen en soms maatwerk zijn. Onze klantenservice zonder wachttijd heeft ervaring op het gebied van stichtingen. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren telefonisch en per mail bereikbaar. Neem vrijblijvend contact op om meer te weten te komen over een verzekering voor de stichting. Het maakt weinig uit of je een bestelauto of personenauto hebt. Voor de premie zal worden uitgegaan van de leeftijd van de hoofdbestuurder.