Bedrijfsauto verzekering ZZP online afsluiten

Meestal wordt een bedrijfsauto verzekering ZZP afgesloten op enkel WA dekking. Een sterretje of barst in de ruit is dan niet gedekt. Voor meer zekerheid kun je de bedrijfsauto verzekeren op WA + beperkt casco, diefstal is dan ook verzekerd. Ruitschade valt dan onder de dekking waardoor je bestelauto snel en goedkoop gerepareerd kan worden. Veel schadebedrijven bieden flexibele openingstijden waardoor de bestelbus op een geschikt moment wordt gemaakt.

BEDRIJFSAUTOVERZEKERING: BEDRIJFSWAGEN / BESRIJFSAUTO VERZEKEREN VIA INTERNET

Bedrijfsauto verzekeren doe je als ZPP’er via internet

Voor al je vragen inzake het verzekeren van een bedrijfsauto kun je contact met ons opnemen. Een voordelige bedrijfsautoverzekering sluit je als zzp-er via internet af. Bekijk nu wat de beste premies en voorwaarden zijn voor jouw wagen. De laagste dekking geeft de minste zekerheid. Het is een persoonlijke afweging te bepalen welke dekking het beste bij jou past. Het afsluiten kan tijdens kantoortijden ook telefonisch via onze klantenservice.

Tip: vul hier het kenteken van jouw auto in...

En vind direct een goedkopere autoverzekering!

Bedrijfsauto verzekering ZZP afsluiten? Online je bedrijfsauto verzekeren heb je als ondernemer snel geregeld. Vergelijk nu de goedkoopste aanbieders. Als freelancer wil je mobiel blijven. Na schade ben je dan snel weer onderweg. Bereken nu de premies van de beste aanbieders via onze website. Je kunt op verschillende dekkingen vergelijken.