bestelbus zakelijk verzekeren

Je bestelbus zakelijk verzekeren is nodig als je de bestelwagen bedrijfsmatig gebruikt. Op deze site kun je eenvoudig premies vergelijken en afsluiten. Maak een vergelijk en ontdek onze laagste premie. De gewenste autoverzekering kun je direct online afsluiten. Veel verzekeraars verzekeren niet zakelijk. Dat doen wij wel voor bestelwagens en personenauto’s. Bereken onze prijs.

Premie bestelautoverzekering

Bestelbus zakelijk verzekeren: direct online afsluiten

Als je de premie gaat berekenen zijn er enkele dingen van belang. Op basis van het kenteken van de bestelbus wordt de cataloguswaarde vastgesteld inclusief BTW. Ga je de bestelbus zakelijk verzekeren dan kun je BTW verrekenen. Gevolg is dat er voor de cataloguswaarde een bedrag exclusief BTW gebruikt wordt. Dat is gunstig voor de premie. Daarnaast dient je de dagwaarde van de bestelwagen op te geven als u kiest voor WA beperkt- of volledig casco.

Aanbieders zakelijke verzekering bestelbus vergelijken

Het aantal aanbieders van zakelijke verzekeringen voor een bestelbus is beperkt. We werken met een volmacht genaamd Voogd & Voogd. Deze biedt vele premies aan welke ze namens grote verzekeraars mogen aanbieden. Door het ruime aanbod kun je verschillende premies en voorwaarden vergelijken. Niet voor niets dat veel mensen zoeken op:

  • Bestelbus verzekeren op de zaak
  • Verzekering bus zakelijk
  • Werkbus op het bedrijf verzekeren

 

Je krijgt zo de goedkoopste aanbieder te zien voor het verzekeren van busjes (bestelbusjes & werkbusjes). De juiste busverzekering kun je direct online afsluiten.

Premie verzekering bestelwagen & schadevrije jaren

Verder van invloed op de premie is het aantal schadevrije jaren. Belangrijk te weten is dat de schadevrije jaren beschikbaar dienen te zijn. Je bouwt per bestelbus verzekering schadevrije jaren op. Deze kun je niet voor een nieuwe verzekering gebruiken zolang de verzekering waarbij je de jaren hebt opgebouwd actief is. Pas bij opzegging van de betreffende verzekering worden de jaren beschikbaar. Vergelijken is besparen en daarom is het aan te raden verzekeringen naast elkaar te zetten. Onze website maakt het mogelijk een top 5 goedkope autoverzekeringen te berekenen. Op basis van kenteken, gebruik en wat persoonsgegevens kun je al een berekening maken.

Wat bij particulier gebruik?

Een bestelbus zakelijk verzekeren die je niet als je geen onderneming hebt. Je komt dan uit bij normaal particulier gebruik. Los van van het gebruik is het verzekeren van een bestelbus niet veel anders dan bij een personenauto. Een bedrijfsauto op particulier gebruik aanvragen? Dat is gewoon mogelijk. Ongeacht het gebruik kun je op onze site eenvoudig een berekening maken en direct online afsluiten. Gebruik je het voertuig bedrijfsmatig? Kies dan voor een zakelijke bestelautoverzekering. Je mag de wagen dan ook privé inzetten. Dat ligt soms lastig bij een grijs kenteken. Bekijk welke mogelijkheden er zijn en sluit een passende bestelbus verzekering af.