Een bestelwagenverzekering sluit je als zzp’e zakelijk af. Je bedrijfswagen verzekeren is online snel geregeld. Sluit een goedkope bestelautoverzekering af. Na het afsluiten ben je direct verzekerd tegen een lage premie. Als ondernemer verzeker je exclusief btw. Dat komt omdat je deze kunt aftrekken. Eventuele schadevergoedingen worden zonder btw uitgekeerd.

Premie bestelautoverzekering

Een bestelwagen verzekering op zakelijk gebruik?

Consumenten kopen weleens een bedrijfsauto met grijs kenteken en gebruiken deze alleen privé. Zzp’ers hebben te maken met bedrijfsmatig gebruik. Een bestelwagen verzekering moet je als ondernemer daarom op zakelijk gebruik afsluiten. Zowel bedrijfsmatig als het privé rijden is dan gedekt. Ondernemers die een bestelbus particulier verzekeren komen in de problemen zodra er schade is. De verzekeraar mag dan de schade op de verzekeringnemer verhalen.

Goedkope bestelwagenverzekering online vinden

Hoe uitgebreider de auto verzekerd moet worden hoe hoger de premie. Een goedkope bestelwagen verzekering wordt daarom vaak op WA dekking afgesloten. Alleen de verplichte dekking is dan gekozen. Als zzp’er verzeker je de auto exclusief de btw. Deze kan tenslotte afgetrokken worden. Bij schade krijg je een vergoeding dan exclusief btw uitgekeerd. Via onze website vergelijk je eenvoudig de goedkoopste aanbieders. De beste verzekering voor je bestelwagen sluit je online af.

Zzp’ers vinden het fijn snel een bestelwagen te verzekeren

Vele zpp’ers houden van gemak en snelheid. Online je bestelwagen verzekeren is dan normaal. Dat gaat sneller dan het bezoeken van een kantoor en het opvragen van offertes. Door een premie vergelijking te maken ontdek je de goedkoopste bestelwagen verzekeringen. Deze sluit je als zzp’er op zakelijk gebruik af. Je gaat dan direct verzekerd de weg op. De polis en groene kaart ontvang je per e-mail. Alle papieren heb je op deze manier razendsnel in huis.