Zoek je een verzekering voor een Dodge Ram 1500? Dan kom je voor deze pick-up truck sowieso uit bij een bestelautoverzekering. Jouw Ram verzekeren, kan voor particulier of zakelijk gebruik. Het is maar net wat van toepassing is op jouw individuele situatie. Verzeker jouw Dodge direct online via GoedkopeAutoverzekering.nl…

Tip: vul hier het kenteken van jouw auto in...

En vind direct een goedkopere autoverzekering!

Wat kost een Dodge Ram verzekering per maand?

Verzekeraars hebben twee opties als het op autoverzekeringen aankomt: personenautoverzekeringen en bestelautoverzekeringen. Helaas zijn ‘reguliere’ (personen)autoverzekeringen niet geschikt voor pick-up trucs, waardoor ze relatief prijzig zijn. Een passende en desalniettemin scherp geprijsde verzekering afsluiten voor jouw particuliere of zakelijke Dodge Ram doe je eenvoudig online.

Logischerwijs verdient een heavy duty pick-up een concrete verzekering zónder haken en ogen. Zoals bij elke autoverzekering is er een drietal basisopties voorhanden: de (wettelijk gezien) minimale WA-dekking, WA-dekking met beperkt casco óf een volledig casco (All Risk) dekking. Een Dode Ram met grijs kenteken brengt aanvullende voordelen met zich mee; bovendien geldt een premiekorting gebaseerd op het aantal schadevrije jaren.

Verzekeringspremies en -voorwaarden verschillen per verzekeringsaanbieder; via onze verzekeringsvergelijkingsmodule vind je binnen 90 seconden de ideale optie om jouw Dodge Ram optimaal te verzekeren, inclusief inzichtelijke kosten / prijzen.

Treingewicht + laadvermogen van pick-ups…

Via internet sluit je in een mum van tijd een geschikte verzekering voor jouw Ram af. Omdat het hier een pick-up truck betreft, kan de wagen uitsluitend als bestelauto worden verzekerd. Een Dodge Ram (1500, 2500, 3500 of 4500) verzekeren, is simpelweg niet supergoedkoop. Dat komt hoofdzakelijk omdat verzekeringsmaatschappijen uitgaan van het treingewicht: het gewicht van de auto, inclusief laadvermogen.

Een Dodge Ram verzekeren, is daarom bovengemiddeld geprijsd. Bij een gewone personenauto wordt het laadvermogen namelijk niet meegenomen als premiefactor.

Premie verzekering Dodge Ram

Jouw Dodge verzekeren voor particulier óf zakelijk gebruik

Heb je geen eigen zaak en gebruik je jouw Dodge pick-up uitsluitend privé? Dan kun je de Dodge Ram verzekeren voor particulier gebruik. Hij mag dan uitsluitend privé en dus niet zakelijk worden ingezet. Ondernemers komen dan ook bij een zakelijke bestelautoverzekering uit. De verzekerde bedragen zijn in dat geval exclusief btw, hetgeen gunstig is voor wat betreft de premie.

Een Ram 1500, 2500, 3500 of 4500 verzekeren, is online snel geregeld. Meer dan het kenteken en enkele persoonsgegevens heb je niet nodig voor het afsluiten van een bestelautoverzekering.