Pechhulp zonder verzekering of lidmaatschap is niet gratis. Zodra je gebruik maakt van de service moet er alsnog betaald worden. Wat zijn de opties? Er is een alternatief voor de ‘gratis’ pechhulp. Bij een goedkope verzekering betaal je niet teveel maar krijg je wel volledige ondersteuning bij autopech. Het is als aanvulling af te sluiten.

Autoverzekering met pechhulp

Goedkope pechhulp verzekering zonder lidmaatschap

Met de goedkope pechhulp verzekering van Allianz heb je hulp bij pech onderweg. En dat zonder dat je een abonnement bij de ANWB hebt. Het is mogelijk om naast Nederland ook Europa mee te verzekeren. Ga je bijvoorbeeld op wintersport dan is het wel zo fijn om in het buitenland dekking te hebben. Verder heb je als optie je eigen woonplaats mee te verzekeren. Dit betekent dat als de auto niet start er een expert langs komt om te helpen.

Dankzij verzekering toch direct hulp bij auto pech

Het is fijn geen abonnement te moeten afsluiten die persoonsgebonden is. Met de goedkope pechhulp verzekering van Allianz verzeker je de auto. Het maakt dan niet uit wie de wagen gebruikt. Zodra er een technische storing is wordt je geholpen. Dat is wel zo flexibel. Naast verzekeren is voorkomen altijd beter dan geholpen moeten worden. Er zijn genoeg preventieve maatregelen die je kunt nemen.

Preventie voorkomt pech onderweg

Naast een goede pechhulp verzekering helpt het goed voorbereid op weg te gaan. Controleer van tijd tot tijd de verlichting. Startkabels en een sleepkabel leg je in de kofferbak. Preventie is altijd goed om schade te voorkomen. Zorg dat het oliepeil niet te laag is. Laat bij storingen de wagen repareren. Wacht niet tot het APK moment is aangebroken. Los storingen op zodra ze zich voordoen. Toch kan het altijd gebeuren dat je mechanische pech hebt. Een auto pechhulp zonder lidmaatschap helpt je dan. Sluit de goedkoopste verzekering af die voertuiggebonden is.