Je bestelauto als koerier verzekeren kan niet overal. De goedkoopste bestelautoverzekeringen voor een koeriersbus kun je via internet vinden. Een jonge bestelauto verzekeren is goedkoper dan wanneer je bedrijfsauto ouder dan tien jaar is. Als zzp’er heb je bij pakketdienst te maken met een eigen risico. Dat is het deel van de schade die je zelf moet betalen.

Premie autoverzekering

Bestelautoverzekering koerier online afsluiten

Ben je koerier dan is het moeilijker een bestelautoverzekering af te sluiten. Dat komt omdat veel verzekeraars het bezorgen van pakketten niet verzekeren. Ze zien dat als een verhoogd risico op schade. Toch kun je als koerier meestal je verzekering online berekenen en afsluiten. Je kunt dan alle tarieven bekijken. We hebben vaak mogelijkheden voor bedrijfsauto’s tot tien jaar oud. Oudere voertuigen kunnen alleen bij De Vereende verzekerd worden.

Bedrijfsauto als koerier verzekeren bij De Vereende

Bij De Vereende kun je altijd terecht voor een bestelautoverzekering. Ze accepteren koeriersdiensten waar andere dat vaak niet doen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de laagste premie. Een bestelauto verzekeren bij de Vereende is niet goedkoop. Reken op meer dan tweehonderd euro per maand. Ze hanteren hoge premies voor bijzonder gebruik als koeriersdienst en taxi. Heb je schadevrije jaren opgebouwd? Zet deze dan in om korting te krijgen op je verzekering.

Acceptatie koerier en korting bij gunstig schadeverleden

Verzekeraars hebben geen acceptatieplicht voor koeriers. Als ze al mogelijkheden hebben dan hebben ze dat alleen bij een gunstig schadeverleden. Heb je negatieve schadevrije jaren? Dan kom je sowieso bij de Vereende uit. Een bestelauto verzekeren is als koerier betaalbaar als je een jonge bedrijfsauto hebt. Het scheelt veel in de no-claim als je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Bij een schade val je vijf jaar terug. Daarnaast heb je vaak te maken met een eigen risico.