Een autoverzekering via een tussenpersoon afsluiten heeft zijn voordelen. Het nadeel is dat je niet altijd de laagste premie hebt. Daar staat service tegenover. Maakt je huidige adviseur de verwachtingen niet waar? Er is een combinatie van internet en service mogelijk: de online tussenpersoon.

Premie autoverzekering

Nadelen auto verzekeren via een tussenpersoon

Een tussenpersoon is te vergelijken met een winkel. Ze kunnen alleen verkopen wat ze hebben. Ieder assurantiekantoor is gebonden aan agentschappen van verzekeraars. Dat is een samenwerkingsverband. Een adviseur mag dan bepaalde premies en voorwaarden aanbieden. Het voordeel van een tussenpersoon is dat ze een ruim aanbod hebben. Ga je heel het internet verkennen dan is er vaak een direct writer goedkoper. Maar wil jij 65 berekeningen maken? Een tussenpersoon gaat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service maakt het verschil

Consumenten kijken erg prijsgericht maar polisvoorwaarden worden inhoudelijk slecht vergeleken. Ze missen dus wat kennis en bij vragen hebben ze behoeften aan service. Goedkoop duurkoop is een risico als je blind via internet je auto gaat verzekeren. Een tussenpersoon kent zijn autoverzekeringen inhoudelijk beter. Hij of zij kan bemiddelen bij schade en een goed advies geven. Wil je een lage premie maar ook service als het nog is, dan is een online tussenpersoon een mooie combinatie.

Zekerheden en een goedkope autoverzekering

Wij bieden een combinatie van twee werelden. We hebben de bereikbaarheid en service van een tussenpersoon. Maar tegelijkertijd bieden we internetpremies aan. Veel aanbod en service bieden is voor ons belangrijk om onderscheidend te zijn. We werken niet met keuzemenu’s, wel met vaste aanspreekpunten. Onze klantenservice is er op ingericht dat je direct een medewerker aan de lijn krijgt. Tegenwoordig begint dat uniek te worden. Dit wordt positief ervaren door onze klanten.

Veel kennis door contanten met klanten en leveranciers

Onze medewerkers hebben veelvuldig contact met klanten en autoverzekeraars. Ze kennen de markt en volgen ontwikkelingen. Of je nu particulier of zakelijk een auto wil verzekeren, we bieden een oplossing. We streven naar de goedkoopste oplossing voor iedere klant. Ja, er zal iemand te vinden zijn die goedkoper is. Maar grote kans dat de bereikbaarheid en service ook lager is. Ontdek online onze goedkope autoverzekeringen en sluit deze bij ons als online tussenpersoon af.