Een vrouwen autoverzekering biedt overbodige extra’s zoals een handtas of slipcursus. Vergelijk goedkope autoverzekeringen die niet speciaal voor vrouwen zijn. Zonder poespas betaal je minder. Gratis cadeaus bestaan niet. Steeds meer vrouwen kopen een auto en verzekeren die via internet. Door slim te vergelijken betaal je niet teveel.

Premie autoverzekering vrouwen

De aller goedkoopste autoverzekering berekenen

Een goedkope autoverzekering speciaal voor vrouwen is er niet. Je kunt niet zeggen dat bijvoorbeeld een Onna Onna beter is. Voor de aller goedkoopste verzekering is het nodig aanbieders te vergelijken. Alleen dan weet je zeker dat je niet teveel betaald. Mannen betalen dezelfde prijs. Wij maken geen onderscheid op basis van geslacht. Vrouwen met schadevrije jaren betalen de laagste premie. Populair voor de verzekering zijn wat kleinere auto’s zoals een Ford KA. Mannen neigen meer naar grotere wagens. Dat is nadelig voor de kosten omdat gewicht een premiefactor is.

Waarom een autoverzekering speciaal voor vrouwen?

Verzekeraars maken geen onderscheid op basis van geslacht. Heb je een ‘vrouwen verzekering’ dan keren ze ook uit wanneer een man schade maakt. Om het geslacht zal voor de premieberekening niet gevraagd worden. Voor vrouwen kost het dus niet meer geld om een verzekering af te sluiten. Dat is maar goed ook. Andere factoren spelen wel mee, zoals je woonadres en het schadeverleden.

Waarom zou je een verzekering voor vrouwen willen?

De vraag is waarom je de goedkoopste autoverzekering speciaal voor vrouwen zou willen. Een ‘gratis’ cadeaus dat je dan krijgt zal toch door iemand betaald worden. Het is mooi dat iedereen een voordelige verzekering kan afsluiten, ongeacht het geslacht. Een goedkope autoverzekering is voor vrouwen gelukkig niet duurder dan voor mannen. Heb je nog geen schadevrije jaren opgebouwd? Dan kun je toch al een voordelige autoverzekering afsluiten. Vergelijk de kosten van de verzekering online en sluit direct de beste aanbieder af.