Wil je een lesautoverzekering afsluiten als zelfstandige? Dat kan bij ons. Je hebt dan een goedkope zakelijke autoverzekering speciaal voor rijscholen. De kosten voor het verzekeren van een lesauto vallen mee als je schadevrije jaren hebt opgebouwd. Zonder een schadevrij verleden ben je meer kwijt voor de autoverzekering. Bereken je premie.

Premie lesautoverzekering

Offerte lesautoverzekering online aanvragen

De kosten van een lesautoverzekering kun je online berekenen of via onze klantenservice opvragen. Vraag met onderstaand formulier vrijblijvende een offerte aan. De premie die we aanbieden is op basis van onze zakelijke autoverzekering. We maken het mogelijk om lesauto gebruik tegen een aantrekkelijk zakelijk tarief te verzekeren. Dat is wel zo prettig omdat de kosten van een rijschool al hoog genoeg zijn.

Uw geslacht

Kosten verzekeraar voor lesauto verzekering

Via ons kun je de kosten voor een lesautoverzekering opvragen. Sluit je via ons de autoverzekering af dan krijg je een polis me dat daarop een clausule. Daar staat op dat lesautogebruik is toegestaan op de zakelijke verzekering. Dat is standaard namelijk niet het geval. Verzeker de auto op zakelijk gebruik en zonder BTW. Dat scheelt in de premie omdat de verzekerde bedragen dan exclusief de btw zijn.

Premies zijn standaard exclusief btw

Vraag je een offerte bij ons op dan krijg je premies die gebaseerd zijn op exclusief btw. Dat wil zeggen dat als waarde van de auto het bedrag zonder de BTW aangehouden wordt. Dit doen we omdat een rijschool de BTW kan verrekenen. Een bekende vergissing is die met assurantiebelasting. We hanteren premies inclusief de verplichte assurantiebelasting van 21 procent. Daar is niet aan te ontkomen.

Online meer informatie inwinnen

Op onze site is meer nuttige informatie te vinden over zakelijke verzekeringen. De meeste rijschoolhouders sluiten een lesautoverzekering af op volledig casco dekking. Dit zodat de auto tegen alle gebeurtenissen verzekerd is. Aanvullingen als inzittenden en rechtsbijstand worden vaak gekozen. Met de schadeverzekering voor inzittenden ben je gedekt voor letselschade. De rechtsbijstand geeft juridische hulp bij schade.