Veelgestelde vragen (FAQ) Goedkope Autoverzekering

GoedkopeAutoverzekering.nl is door de jaren heen een fenomeen geworden als het aankomt op het online afsluiten van goedkope autoverzekeringen. Een uitgebreide ‘over-ons-sectie’ is dan ook geen overbodige luxe meer. De vragen die het vaakst worden gesteld over onze autoverzekeringenwebsite (en het team erachter) zijn als volgt:

Tip: vul hier het kenteken van jouw auto in…
Vul je kenteken in:

En vind direct een goedkopere autoverzekering!

Wat zijn de voordelen van GoedkopeAutoverzekering.nl?

Waarom zou je een autoverzekering afsluiten via ons? Hieronder vind je een opsomming van de voordelen van het afsluiten van autoverzekeringen via GoedkopeAutoverzekering.nl:
– 24/7 direct online vergelijken, berekenen, aanvragen & afsluiten!
– Altijd de beste en goedkoopste autoverzekering!
– Onafhankelijke premievergelijking!
– Extra lage premies door efficiënte werkwijze!
– Deskundige & gediplomeerde medewerkers!
– Goed bereikbaar zonder ellenlange wachttijden!
– Altijd acceptatie!

Hoe kunnen autoverzekeringen bij jullie zo goedkoop zijn?

De premies van autoverzekeringen worden gebaseerd op een scala aan variabele factoren: auto, hoofdbestuurder, hoofddekking, bijdekkingen, opgebouwde schadevrije jaren, eigen risico, kilometrage, et cetera. Aan de hand van deze factoren bepaalt een verzekeraar een specifieke premiestelling. 

Premiestellingen worden veelal afgestemd op een bepaalde doelgroep: jongeren, ouderen, luxe auto’s, taxi’s, bestelauto’s, lesauto’s, vrachtwagens, probleemverledens, et cetera. Zodoende bestaan er enorme premieverschillen tussen verzekeraars. En eenzelfde aanbieder kan nóóit voor alle doelgroepen als goedkoopste aanbieder uit de bus komen, dus vergelijken loont!

Dus waarom is GoedkopeAutoverzekering.nl zo goedkoop? Wij exploiteren een vergelijkingsmodule waarin klanten hun individuele gegevens kunnen invoeren en verzekeraars hun producten kunnen aanbieden. Dit slimme geautomatiseerde systeem stelt ons in staat voor iedereen een verzekeringsaanbod op maat samen te stellen. Op basis van de door jouw verstrekte informatie worden talloze verzekeraars en verzekeringsproducten met elkaar vergeleken.
Vervolgens wordt er simpelweg een overzicht getoond waarin je precies kunt zien welke autoverzekering het voordeligst uitpakken voor jou en jouw auto. Aan de hand van de vergelijking kun je de optimale en ideale autoverzekering selecteren en direct afsluiten. De verzekering met de laagste premie, gunstigste voorwaarden, laagste eigen risico’s en hoogte kortingen…  
 
Door onze uiterst efficiënte werkwijze maken we ook nog eens minder administratieve kosten dan een traditioneel verzekeringskantoor. De voordelen daarvan zie je indirect terug in de premie van jouw autoverzekering.

Is een autoverzekering afsluiten via internet wel veilig?

Tegenwoordig biedt elke autoverzekeraar zijn autoverzekeringen aan via internet. Een autoverzekering afsluiten via GoedkopeAutoverzekering.nl is dan ook minstens zo veilig en betrouwbaar als bij ieder ander financieel adviseur.

Wij bestaan sinds 1956, opereren sinds 2002 online, zijn serieus met ons vak bezig en voldoen aan álle vereisten qua vergunning en diplomering. Bovendien staan we geregistreerd bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten). Tot slot zijn we aangesloten bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening).

Omdat onze medewerkers over decennialange kennis omtrent autoverzekeringen beschikken (inclusief opleidingen en diploma’s) zijn wij als geen ander in staat passend advies te verlenen. Het verschil zit hem dan ook enkel in de lagere premie.

Hoe werkt jullie premievergelijking?

GoedkopeAutoverzekering.nl maakt het gemakkelijk om snel de premie van je autoverzekering te berekenen. In slechts enkele seconden worden de premies en polisvoorwaarden van de meest concurrerende autoverzekeringen met elkaar vergeleken. Niet alleen producten die wijzelf aanbieden, maar ook producten die jijzelf kunt afsluiten op de site van de betreffende verzekeraar. Vanuit het vergelijkingsoverzicht kun je de meest voordelige optie direct online afsluiten.

Overzichtelijk & objectief vergelijken… Nadat je de premievergelijking hebt uitgevoerd, wordt de goedkoopste autoverzekering bovenaan het totaaloverzicht getoond. Het gaat niet om resultaten die voordelig zijn voor ons, maar om resultaten die voordelig zijn voor jou… 100% eerlijk en objectief! Met 2 muisklikken kun je de polisvoorwaarden naast elkaar zetten zodat de onderlinge verschillen direct inzichtelijk worden gemaakt. Zodoende weet je zeker dat je die autoverzekering uitkiest die het best past bij jouw persoonlijke situatie.

Welke autoverzekeraars vergelijken jullie?

Welke autoverzekeraars in onze vergelijkingsmodule worden meegenomen, verschilt per zoekopdracht en per moment. Zo zijn er verzekeraars die geen allriskverzekeringen aanbieden… Of geen jongeren onder de 24 verzekeren… Of geen dekking verlenen voor peperdure auto’s…

Zodoende verschilt het per query wélke aanbieders met elkaar worden vergeleken. Ook kan het zijn dat nieuwe producten worden toegevoegd aan het bestaande vergelijkingsaanbod… Of dat bepaalde producten van de markt verdwijnen. Ons verzekeraarsoverzicht is dan ook continu aan verandering onderhevig.

Alle autoverzekeraars die GoedkopeAutoverzekering.nl in zijn premievergelijkingen betrekt, behoren tot de beste verzekeringsaanbieders van Nederland. Bij het vergelijken, draait het om premies, eigen risico’s en polisvoorwaarden.

Neem al deze factoren mee om tot een optimale prijs-kwaliteitverhouding te geraken. Bepaal aan de hand daarvan wélke aanbieder het best bij jou past.

Welke zekerheden heb ik bij jullie als klant?

Als klant van GoedkopeAutoverzekering.nl geniet je een aantal zekerheden. Goed verzekerd, zonder zorgen! Ons kantoor staat voor onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Om deze kwaliteiten te waarborgen, staan we op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)…

Zekerheden bij GoedkopeAutoverzekering.nl… Wij bieden onze klanten zo veel mogelijk zekerheid. Hierbij enkele stokken achter de deur…

A. De Wet op het financieel toezicht (Wft): GoedkopeAutoverzekering.nl beschikt over alle benodigde vergunningen in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft). In de Wet op het financieel toezicht zijn nagenoeg alle regels, voorschriften en toezichten voor de financiële markten samengebracht. De Wft bepaalt hoe financiële dienstverleners zich tegenover consumenten moeten gedragen en aan welke kwaliteitseisen zij moeten voldoen.

B. Autoriteit Financiële Markten: GoedkopeAutoverzekering.nl staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM is gedragstoezichthouder op de financiële markten. Dat houdt in dat de AFM toezicht houdt op het gedrag van de gehele financiële marktsector: sparen, beleggen, verzekeren en lenen. Met dit gedragstoezicht wil de AFM een bijdrage leveren aan het goed functioneren van de financiële markten.

C. Klachteninstituut Financiële Dienstverlening: GoedkopeAutoverzekering.nl is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Het Kifid is een initiatief van financiële brancheverenigingen en de Consumentenbond om tot een kwalitatief hoogwaardige en eenduidige geschilleninstantie te komen. Hierin zijn alle bestaande geschillenregelingen samengekomen. Met ingang van 31 maart 2007 is Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) het officiële klachteninstituut voor financiële dienstverlening in Nederland.

Waar staan jullie voor?

GoedkopeAutoverzekering.nl stelt zich ten doel het voor een zo breed mogelijk publiek gemakkelijk te maken de weg naar de goedkoopste autoverzekering te vinden. We bieden bezoekers van onze internetsite de mogelijkheid om snel en eenvoudig autopremies en voorwaarden met elkaar te vergelijken.

Waarin onderscheiden wij ons? In tegenstelling tot andere financiële vergelijkingssites richten wij ons uitsluitend op autoverzekeringen. We kiezen ervoor om datgene te doen waar we goed in zijn! We kennen de autoverzekeringsmarkt als geen ander. Hierdoor zijn we in staat goede service te verlenen en jou te helpen in jouw zoektocht naar de allergoedkoopste autoverzekering.

Meer over onze website lees je op de volgende pagina’s: Over OnsOns TeamOnze Missie en Onze Dienstverlening

Hoelang bestaan jullie al?

Onze naam is nogal beschrijvend van aard en zodoende niet bepaald merk-achtig. Mogelijkerwijs is dat de reden dat onze naam niet bij iedereen even goed blijft hangen en veel mensen zich afvragen hoelang wij al bestaan. De vraag “Hoelang bestaat GoedkopeAutoverzekering.nl al?” komt in elk geval heel vaak voorbij. Het antwoord zal je wellicht verrassen. Onze vergelijkingssite bestaat al sinds 2002. Destijds waren we één van de allereerste online vergelijkers van autoverzekeringen…

Één van de allereerste online vergelijkingssites van autoverzekeringen… GoedkopeAutoverzekering.nl is ontstaan vanuit een traditioneel, maar zéér ondernemend assurantiekantoor dat sinds 1956 bestaat. In 2002 is de succesvolle website GoedkopeAutoverzekering.nl opgericht. Inmiddels is onze site bezocht door miljoenen mensen en hebben honderdduizenden consumenten gebruikgemaakt van onze vergelijkingsmodule.

Ook nadat men de weg naar de goedkoopste autoverzekering heeft gevonden, kunnen onze klanten blijven rekenen op onze uitstekende service!

Kan ik bij jullie ook mijn andere verzekeringen onderbrengen?

GoedkopeAutoverzekering.nl heeft zich door de jaren heen specifiek gespecialiseerd in autoverzekeringen. Veel tevreden klanten vragen ons echter of ze naast hun autoverzekering óók hun overige verzekeringen bij ons kunnen onderbrengen.

Onze klantenservice helpt je graag jouw volledige verzekeringsportfolio bij ons onder te brengen tegen uiterst scherpe premies. Garanties dat we al jouw verzekeringen kunnen accepteren, kunnen we helaas niet bieden. We doen er echter alles aan om samen met jou tot een passende maatwerkoplossing te komen.

Kan ik bij jullie een klacht indienen?

Ja, natuurlijk kun je bij ons een klacht indienen. Voorop staat dat wij zéér trots zijn op de mate waarin onze klanten onze producten en diensten waarderen! Onze gemiddelde klantenwaardering ligt namelijk al jarenlang boven de 9 op een tienpuntsschaal.

Maar eerlijk is eerlijk: waar mensen werken, kunnen fouten worden gemaakt. Hoewel wij natuurlijk ons uiterste best doen om foutloos te werken, laten ook wij weleens onverhoopt een steekje vallen. Mocht je –om welke reden dan ook– ontevreden zijn over onze dienstverlening, laat het ons dan alsjeblieft weten!

Wij staan méér dan open voor jouw opvattingen & bevindingen! Want dankzij jouw terugkoppeling kunnen wij onze dienstverlening nóg verder aanscherpen en uitbreiden. Wij staan méér dan open voor ieders opvattingen en bevindingen.

Klacht indienen… Indien er zaken zijn die niet naar wens zijn verlopen, dan kun je daarover een klacht bij ons indienen. Dit stelt ons in staat om onze producten en diensten verder te verbeteren. Raadpleeg ons klachtenformulier voor meer informatie over dit onderwerp.