Verleden, heden & toekomst

GoedkopeAutoverzekering.nl is ontstaan vanuit een traditioneel ondernemend assurantiekantoor dat in 1956 is opgericht. Sinds 2002 bieden we autoverzekeringen aan via internet.

Verleden

We nemen je graag mee naar het jaar 2000. Grote premieverschillen tussen autoverzekeraars waren in die tijd al aan de orde van de dag. Als modern verzekeringskantoor maakten we gebruik van uitgebreide vergelijkingssoftware. Dit om de autopremies voor onze verzekerden te berekenen. We bereikten hiermee dat onze cliënten goed en voor de scherpste premie verzekerd waren. Onze wens om meer mensen te helpen bij het vinden van een goedkope autoverzekering werd steeds sterker en heeft ons niet meer losgelaten. Dit heeft geleid tot de in 2002 opgerichte succesvolle vergelijkingssite GoedkopeAutoverzekering.nl. Deze online vergelijkingssite heeft ons in staat gesteld onze missie landelijk uit te dragen.

Heden

Duizenden bezoekers maken iedere maand gebruik van onze gratis vergelijkingssite en vinden zo de weg naar hun goedkoopste autoverzekering. Deze is gemakkelijk online via de website af te sluiten.

Toekomst

We luisteren goed naar de mening van onze klanten. We leren van de feedback die we ontvangen. We spelen zoveel mogelijk in op de wensen van onze relaties en bezoekers van de website. Door dagelijks hard te werken aan verbetering van onze dienstverlening, te investeren in nieuwe technieken, het volgen van trainingen en door innovatief te ondernemen, streven we er naar onze toegevoegde waarde steeds verder te vergroten. Lees meer over ons of de ervaringen van onze klanten.

Speciaal voor ú zijn wij gespecialiseerd in autoverzekeringen…