De Vereende autoverzekering afsluiten, hoe werkt dat precies?

Steeds meer verzekeraars wijzen autoverzekeringen af om steeds meer verschillende redenen. Van schadeverleden, betalingsverleden tot strafrechtelijk verleden. En het is flink balen als het niet lukt om je auto te verzekeren, want een auto moet nu eenmaal WA-verzekerd zijn. GoedkopeAutoverzekering.nl accepteert iedereen. Bij ons kun je altijd je auto verzekeren.

Maar er is ook goed nieuws! Dankzij onze samenwerking met verzekeraar De Vereende kunnen wij iedereen een verzekering aanbieden, ongeacht iemands achtergrond en historie. Ondanks een afwijzing kun je dan toch snel een voertuig verzekeren.

Snel weer verzekerd: hoe regel je dat?

Lees hieronder welke stappen je kunt volgen om met een autoverzekering van De Vereende verzekerd op weg te gaan.

Vraag eerst een gratis offerte aan

Vraag eerst een offerte aan voor de verzekering voor jouw auto, motor, bromfiets/scooter of quad. Standaard is de offerte op basis van WA-dekking en particulier gebruik tot maximaal 20.000 kilometer per jaar. Afwijkende wensen kun je bij ‘toelichting’ opgeven. Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail met de maatwerkofferte en een aanvraagformulier.

Stap 1: Betaal het startbedrag

Ga je akkoord met de offerte? Dan zijn er nog twee dingen nodig om de verzekering te laten ingaan. De eerste stap is het startbedrag betalen dat in de offerte wordt vermeld. Dat startbedrag is als volgt opgebouwd:

  • Drie maanden premie (in het vooruit)
  • Borgsom (268 euro)
  • Eenmalige poliskosten (12,50 euro)
  • Assurantiebelasting (21 procent)

Stap 2: Mail het aanvraagformulier

De tweede stap is het ondertekenen en mailen van het aanvraagformulier dat je tegelijk met de offerte ontvangt.

Stap 3: Verzekerd de weg op

Zodra de betaling van het starbedrag en een mail met het ondertekende aanvraagformulier bij ons binnen zijn, start de (auto)verzekering per direct. Maar let op: je moet wel per e-mail of telefoon een dekkingsbevestiging hebben ontvangen voordat je verzekerd de weg op kan. Indien gewenst, kun je een latere ingangsdatum kiezen, mits deze binnen de 4 weken geldigheid van de offerte valt.

Twijfel je of je bij een reguliere verzekeringsmaatschappij terecht kan? Bel ons op 073 – 54 30 830 of stuur een e-mail naar info@goedkopeautoverzekering.nl. Dan zoeken wij vrijblijvend voor je uit of De Vereende voor jou al dan niet de enige optie is.

Een Vereende-offerte is kosteloos

Het voordeel van een Vereende-offerte is dat deze vrijblijvend van aard is, dus je zit nergens aan vast. Een dergelijke offerte geeft een helder overzicht van de kosten. Vraag een gratis offerte van De Vereende aan die je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.

De belangrijkste voordelen en nadelen van onze maatwerkverzekering

Voordelen:

  • Snel een offerte
  • Altijd acceptatie
  • Maandelijks opzegbaar

Nadelen:

  • 3 maanden vooruitbetaling
  • Hogere premie dan normaal
  • Verlies borgsom na schuldschade