Autoverzekering studenten

Autoverzekering voor studenten betaalbaar? Ontdek bij autoverzekering afsluiten onze laagste premies voor jouw voertuig. Een lage premie scheelt veel in de kosten. De meeste studenten verzekeren een auto enkel met de verplichte WA dekking. Dit om te voldoen aan de verzekeringsplicht zonder verder extra kosten te maken. Op tijd verzekerd zijn is belangrijk om problemen met de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) te voorkomen. Schade of een boete betalen voor onverzekerd zijn is duur. Een RDW boete voor het niet verzekerd zijn is ongeveer € 400,-. Deze boetes worden centraal automatisch afgegeven. Voorkomen is beter dan betalen. Sluit daarom de goedkoopste autoverzekering studenten af en voorkom problemen. Hoe eerder je start met verzekeren hoe sneller je schadevrije jaren en extra korting opbouwt.

Goedkoopste autoverzekering studenten

Het vaststellen van een premie gebeurt op basis van kenteken, adres en geboortedatum. Naast de verplichte WA verzekering kun je aanvullende verzekeringen sluiten. Zo is er een schadeverzekering voor inzittenden (SVI) met dekking voor letselschade. En daarnaast de rechtsbijstand als aanvulling voor juridische hulp bij schade. Beide aanvullingen kosten gemiddeld € 4,50 per maand en raden wij aan te kiezen. Waarom meer betalen als het goedkoop kan? Als beginnend bestuurder begin je op nul schadevrije jaren. Start daarom met de goedkoopste autoverzekeringen vergelijken en ontdek de grote verschillen in premie.

Twijfel je over de aanschaf van een auto? Vergelijk dan verschillen in premie tussen de auto’s. Hoe sneller en zwaarder de auto hoe de duurder de autoverzekering. Zeker als student wil je niet weinig uitgeven aan zaken als een verzekering. Bereken daarom de goedkoopste autoverzekeringen voor jou auto en voorkom zo dat je teveel gaat betalen. Online je auto verzekeren is eenvoudig in drie stappen. Het maakt daarbij niet uit of je een personen- of bestelauto hebt. Een autoverzekering voor studenten aanvragen doe je online. Telefonisch kan ook want onze behulpzame klantenservice helpt je graag.