Snel weer verzekerd: hoe regel je dat?

Het is flink balen als het niet lukt om je auto te verzekeren. Steeds meer verzekeraars wijzen autoverzekeringen af. GoedkopeAutoverzekering.nl accepteert iedereen. Bij ons kun je altijd je auto verzekeren.

Dankzij onze samenwerking met verzekeraar de Vereende kunnen we iedereen een verzekering aanbieden, ongeacht iemands verleden. Ondanks een afwijzing kun je dan toch snel een voertuig verzekeren.

Afsluiten autoverzekering met altijd acceptatie:

Vraag een vrijblijvende offerte aan die 14 dagen geldig is. Je weet dan hoeveel de verzekering kost. Ga je akkoord met de offerte? Dan is de tweede stap het ondertekenen van het aanvraagformulier en het betalen van het startbedrag. Na ontvangst van het aanvraagformulier en je betaling start de verzekering.

In 3 stappen verzekerd

 

 1. Offerte aanvragen
 2. Betalen startbedrag
 3. Verzekerd!

Stap 1: vraag hieronder je gratis offerte aan

Vraag via onderstaand formulier direct een offerte aan voor de verzekering voor je auto, motor, bromfiets/scooter of quad. Standaard is de offerte op basis van WA-dekking en particulier gebruik tot maximaal 20.000 kilometers per jaar. Afwijkende wensen kun je bij ‘toelichting’ opgeven. Je ontvangt zo snel mogelijk een maatwerk offerte op het opgegeven e-mailadres.

  Jouw geslacht:

  Betalingstermijnen

  Beschik je over een geldig rijbewijs?

  Ben jij kentekenhouder?

  Stap 2: betaling startbedrag

  Ga je akkoord met de offerte? Dan zijn er nog twee dingen nodig om de verzekering te starten. De eerste stap is het ondertekenen van het aanvraagformulier, de tweede stap is het startbedrag betalen. Dat startbedrag is als volgt opgebouwd:

  • 3 maanden premie
  • Borgsom (175 tot 250 euro)
  • Poliskosten (10 euro)
  • Assurantiebelasting (21 procent)

   

  Stap 3: Verzekerd de weg op

  Zodra de betaling van het starbedrag en een kopie van het ondertekend aanvraagformulier bij ons binnen is, start de (auto)verzekering per direct. Indien gewenst kun je een latere ingangsdatum kiezen, mits deze binnen de 14 dagen geldigheid van de offerte valt.

  Wanneer mag je worden afgewezen?

  Verzekeraars hebben voor het verzekeren van motorrijtuigen geen acceptatieplicht. Dat betekent dat ze, mits onderbouwd, aanvragen voor een verzekering mogen afwijzen. Hieronder zie je de meest voorkomende redenen waarom maatschappijen iemand afwijzen:

  – Wanbetaling
  – Schadeverloop
  – Malusregistratie (negatieve schadevrije jaren)
  – Rijontzegging
  – Strafrechtelijk verleden (inc. fraude)
  – Bijzonder gebruik (koerier / bezorging, taxi)
  – Exclusief voertuig (sportauto) soms i.cm. leeftijd bestuurder

  Twijfel je of je bij een reguliere maatschappij terecht kan? Bel ons op 073 – 54 30 830 of stuur een e-mail naar info@goedkopeautoverzekering.nl.

   

  Een offerte kost niks

  Het voordeel van een offerte is dat die vrijblijvend is, je zit nergens aan vast. Een offerte geeft een goed beeld van de kosten en mogelijkheden. Via onderstaand formulier vraag je een offerte aan, welke je zo snel mogelijk per e-mail ontvangt.

  De belangrijkste voor- en nadelen van onze maatwerkverzekering

  • Voordelen
  • Snel een offerte
  • Altijd acceptatie
  • Maandelijks opzegbaar
  • Nadelen
  • 3 maanden vooruitbetaling
  • Hogere premie dan normaal
  • Verlies borgsom na schuldschade