Verzekeringsmerk Zelf is overgenomen door nowGo

Zelf verzekering is nowGo geworden

Informatie auteur: dit artikel werd geschreven en/of inhoudelijk gecontroleerd door gecertificeerd autoverzekeringsexpert Ruud de Laat.

Het verzekeringsmerk Zelf (onderdeel van REAAL) gaat over naar het verzekeringsmerk nowGo. Een overname roept vaak vragen op bij verzekerden: Waarom gaat Zelf over naar nowGo? Blijft mijn automatische incasso gewoon doorlopen? En blijft de verzekeringspremie hetzelfde? De antwoorden op deze vragen zijn niet bij iedere overname hetzelfde.

Daarom vertellen wij je alle ins en outs over de overname van Zelf door nowGo…

Tip: vul hier het kenteken van jouw auto in…
Vul je kenteken in:

En vind direct een goedkopere autoverzekering!

Zelf & nowGo, beide onderdeel van SNS Reaal

In mei 2018 gaan alle verzekeringen van het merk Zelf over naar nowGo. Zelf is onderdeel van SNS Reaal. Zelf begon ooit als experiment met online verzekeren. Online verzekeren, is inmiddels een heel normaal verschijnsel, maar dat was het toentertijd nog niet het geval. Uiteindelijk is Zelf uitgegroeid tot een betrouwbaar verzekeringsmerk. Inmiddels is het merk toe aan ‘een nieuw jasje’. Dit nieuwe jasje, is nowGo geworden. (bron)

NowGo is een jong en modern verzekeringsmerk en behoort tevens tot de SNS Reaal-familie.

Waarom is Zelf overgenomen door nowGo?

Zoals net verteld, behoren beide merken bij de verzekeraar SNS Reaal (per 2013 overgegaan in SRH). Daarnaast richten beide merken zich op online verzekeren. De missies en visies van Zelf enerzijds en nowGo anderzijds kwamen zó dicht bij elkaar te liggen dat SNS Reaal ervoor gekozen heeft om beide onder één merknaam verder te laten gaan. Zodoende belooft SNS Reaal de (nieuwe) nowGo-producten en services voor jou nog verder te verbeteren.

Blijft mijn automatische incasso gewoon doorlopen?

De automatische incasso van je autoverzekering blijft gewoon doorlopen. Je hoeft hier dus geen stappen voor te ondernemen. Schrik alleen niet als je premie naar een ander IBAN nummer wordt overgeschreven. Het IBAN nummer van Zelf is namelijk veranderd in het IBAN nummer van nowGo. Ook de naam van de begunstigde is veranderd in nowGo.

Blijft mijn premie hetzelfde?

Ja, wees gerust… De verzekeringspremie blijft gewoon hetzelfde. Alleen de naam en uitstraling van het bedrijf veranderen. De verzekering en premie blijven hetzelfde als voordien. Let op! Per ingang van een nieuw verzekeringsjaar kan je premie natuurlijk wel veranderen. Dit is echter gebruikelijk bij verzekeringen. Je zal daar tegen die tijd uiteraard bericht van ontvangen.

Ben je ontevreden over de (nieuwe) premie van nowGo? Start dan een premievergelijking via de kentekenplaatmodule bovenaan deze pagina!