Hoofdstraat 168 Schijndel

Contact

We komen graag met je in contact. Kies de manier die bij je past. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken op 073 – 54 30 830. Een vraag mailen, kan ook. En wel via info@goedkopeautoverzekering.nl. Gemiddeld genomen, zitten we op dagverwerking. Je kunt dan ook snel reactie van ons verwachten zodra je een vraag stelt.

Bezoekadres
Hoofdstraat 168
5481 AK Schijndel

Postadres
Postbus 259
5480 AG Schijndel

Contactformulier

Een vraag stellen, kan direct door het contactformulier te gebruiken. Onderstaand formulier is online in te vullen. Stel je vraag zo specifiek mogelijk. We kunnen je dan optimaal helpen. Wens je meer informatie over autoverzekeringen? Dan kun je ons ook bellen of mailen. Direct je autoverzekering afsluiten is niet mogelijk via het contactformulier, maar wel via onze website.

  Onze adresgegevens

  We zijn meer dan alleen een website. Onderstaand tref je ons bezoek- en postadres aan. We zijn gevestigd aan de hoofdstraat in Schijndel. Dat is een plaats vlakbij Den Bosch. Ons postadres is handig voor het versturen van een schadeformulier of vrijwaringsbewijs. Ouderwets een fax sturen is bij ons nog mogelijk. We krijgen deze dan als e-mail binnen. Ons faxnummer is 073-5430333.

  foto kantoor

  Klantenservice gebruiken

  Voor vragen, of het doorgeven van wijzigingen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze heeft geen keuzemenu zodat je snel één van ons te spreken krijgt. We staan voor direct contact en dat willen we op deze wijze bieden. Onze klantenservice zonder wachttijden is maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur bereikbaar. En dat altijd tegen lokaal tarief.

  Weblog bekijken

  Ons weblog bevat veel informatie over autoverzekeringen. Zo is te lezen hoe je slim kunt besparen.

  Of hoe een autoverzekering afsluiten werkt als je (veel) schade hebt gehad. Veel gestelde vragen en problemen komen aan bod.

  Aandacht is voor bijzondere situaties zoals het verzekeren van een bestelauto of lesvoertuig.

  Doe de kennis en informatie op die van pas komt voor jou situatie.

  Meer over ons

  Leer ons beter kennen. We delen graag kennis en informatie. Onze dienstverlening willen we blijven verbeteren.

  Suggesties en ideeën zijn daarom altijd welkom. Contact met ons opnemen kan telefonisch of via e-mail.

  We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.