Contact

Bij GoedkopeAutoverzekering.nl komen wij graag met jou in contact. We laten jou graag de manier kiezen die het best bij jou past. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur telefonisch bereiken op 073 – 54 30 830. Een vraag mailen, kan ook. En wel via info@goedkopeautoverzekering.nl. Gemiddeld genomen, zitten we op dagverwerking; dit betekent dat we berichten die op een werkdag binnenkomen vrijwel altijd binnen 24 uur beantwoorden. Je kunt dan ook snel reactie van ons verwachten!

  • Bezoekadres GoedkopeAutoverzekering.nl
    • Hoofdstraat 168
    • 5481 AK Schijndel

Adresgegevens

GoedkopeAutoverzekering.nl is méér dan alleen een website. Ons kantoor is gevestigd aan de Hoofdstraat in Schijndel: een plaats vlakbij Den Bosch. Ons adres is handig voor het versturen van een schadeformulier of vrijwaringsbewijs. Maar ook voor vragen of een kopje versgemalen en -gezet kopje koffie kun je gewoon bij ons binnenlopen. Ouderwets een fax sturen is bij ons nog mogelijk; we krijgen deze dan als e-mail binnen. Ons faxnummer is 073-5430333.

foto kantoor

Klantenservice

Voor vragen, of het doorgeven van wijzigingen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Deze heeft geen keuzemenu, zodat je snel één van ons te spreken krijgt. We staan voor direct contact en dat willen we op deze wijze bieden. Onze klantenservice zonder wachttijden is maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur bereikbaar. En dat altijd tegen lokaal tarief.

Contactformulieren

Een vraag stellen, kan snel en eenvoudig door het contactformulier te gebruiken. Onderstaand formulier is online in te vullen. Stel je vraag zo specifiek mogelijk, dan kunnen wij je optimaal helpen. Wens je meer informatie over autoverzekeringen? Dan kun je ons ook bellen of mailen. Direct je autoverzekering afsluiten is overigens NIET mogelijk via het contactformulier, maar wel via de kentekenmodule op onze homepage. Hierbij onze rechtstreekse contactformulieren voor specifieke vraagstukken:

Perscontact

Voor vragen, interviews en andere pers-gerelateerde zaken kun je contact opnemen met J.G.G. (Johan) Kooijmans via 073 – 543 08 30. Of stuur een e-mail naar info@goedkopeautoverzekering.nl.

Weblog

Ons weblog bevat onwijs veel informatie over autoverzekeringen. Zo is er te lezen hoe je slim kunt besparen op jouw autoverzekering, wegenbelasting, brandstof en onderhoud. Of hoe je tóch nog een autoverzekering kunt afsluiten indien je in het verleden (veel) schades hebt gereden of tegen andersoortige acceptatieproblemen aan loopt. Daarnaast komen veel gestelde vragen en problemen aan bod. Aandacht is er eveneens voor bijzondere situaties zoals het verzekeren van een bestelauto, taxi, importauto of lesvoertuig. Doe DIE kennis en informatie op die van pas komt voor jouw individuele situatie!

Over GoedkopeAutoverzekering.nl

Bij GoedkopeAutoverzekering.nl zijn we zijn al héél lang gespecialiseerd in autoverzekeringen; sinds 1956 om precies te zijn. Vanaf 2002 bieden wij onze autoverzekeringen óók online aan. Hiermee waren we één van de allereerste vergelijkingssites van Nederland. Inmiddels hebben we honderdduizenden mensen geholpen aan een goedkope autoverzekering.

We zijn zo transparant mogelijk, delen maar al te graag onze kennis en verstrekken zo veel mogelijk informatie. Onze dienstverlening willen we continu blijven verbeteren. Suggesties en ideeën zijn dan ook altijd welkom! Contact met ons opnemen, kan telefonisch of via e-mail. Nadat je ons hebt gemaild, versturen we zo spoedig mogelijk een wederreactie.

Wat doet GoedkopeAutoverzekering.nl?

GoedkopeAutoverzekering.nl is een modern verzekeringskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in motorrijtuigverzekeringen. Men zegt weleens dat je moet doen waar je goed in bent. Welnu, wij doen exact dát: waar we goed in zijn. Daarom richten we ons uitsluitend op verzekeringen voor personenauto’s, bestelauto’s en andersoortige voertuigen; sinds 2002 óók via het internet.

Als gevolg van onze decennialange specialisatie kennen we de autoverzekeringsmarkt als geen ander. En dat stelt ons in staat jou beter te helpen bij het vinden van een geschikte autoverzekering en het verlenen van goede service. Zie ook:

Onafhankelijk

GoedkopeAutoverzekering.nl is een zelfstandig en onafhankelijk verzekeringskantoor. We hebben geen enkele verplichting om autoverzekeringen bij één bepaalde verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Wij zijn volledig vrij in onze advisering en de keuze van onze verzekeringsproducten. We streven ernaar om de meest concurrerende aanbieders in onze premievergelijking te betrekken. Zo krijg je altijd aantrekkelijke premies van verzekeraars die je via ons kunt afsluiten.

Wij zijn er voor jou

Als professioneel en objectief assurantiekantoor staan wij aan jouw zijde. Jij bent onze opdrachtgever en het zijn jouw belangen die wij behartigen. We vormen de schakel tussen jou en de verzekeraar. Wij helpen je niet alleen bij het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Ook ná het afsluiten kan je blijven rekenen op onze goede service. Je kunt ons gemakkelijk bereiken, zonder wachttijd. Kortom, wij zijn je aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met je autoverzekering.

Autoverzekeringen voor iedereen betaalbaar maken

Sinds 2002 is het onze missie om autoverzekeringen voor iedereen betaalbaar te maken. We vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om auto te kunnen rijden. Hiervoor moet de autoverzekering betaalbaar zijn. Kom meer te weten over onze missie en de weg die we hebben afgelegd.

Met één klik 20 autoverzekeringen vergelijken

In 2002 zagen we dat veel mensen simpelweg té veel betaalden voor hun autoverzekering. Soms was het verschil tussen de goedkoopste en de duurste autoverzekering wel 700 euro. We investeerden in een uniek vergelijkingsprogramma, waarmee we met één klik op de muisknop wel 20 autoverzekeringen met elkaar konden vergelijken. Dat was in 2002 best bijzonder. Dankzij deze investering konden we autoverzekeringen aanbieden die op jaarbasis vele honderden euro’s goedkoper waren. De klanten uit het dorp waarin we actief zijn, waren direct enthousiast. We dachten “dit moeten we via het internet gaan aanbieden, zodat heel Nederland hiervan kan profiteren”.

Daarom hebben we in 2002 GoedkopeAutoverzekering.nl opgericht. Met deze vergelijkingssite gaven we mensen de kans om eigenhandig autoverzekeringen te vergelijken én af te sluiten. De reacties waren direct positief en de bezoekersaantallen bleven maar stijgen. Inmiddels hebben we honderdduizenden mensen geholpen aan een goedkope autoverzekering. Nu, in 2019, zijn de prijsverschillen tussen autoverzekeraars nog steeds groot en helpen we onze bezoekers nog altijd aan de goedkoopste autoverzekering.

Binnen enkele minuten vergelijken, afsluiten én rijden

Onze vergelijkingssite biedt volop gemak en laat binnen enkele minuten zien wat de premies van autoverzekeringen zijn. Daarnaast zijn de polisvoorwaarden van verzekeraars eenvoudig met elkaar te vergelijken. Je vindt niet alleen een goedkope, maar ook een goede autoverzekering. Je kunt deze autoverzekering daarna direct afsluiten, gewoon op onze website. Je vult alleen de noodzakelijke gegevens in en krijgt meestal direct een dekkingsbewijs. Hierdoor kun je meteen verzekerd op weg.

Autoverzekering mét advies en service

Na het afsluiten van de autoverzekering, staan we nog steeds voor je klaar. We weten al sinds 1956 wat het is om service te verlenen. Dit zijn we nooit verleerd. We weten wat het is om een stapje extra te zetten. Dat we online actief zijn, betekent niet dat we een minder goede service verlenen. We zijn nog gewoon telefonisch bereikbaar. Wanneer je ons belt, hoef je geen lang keuzemenu te doorlopen. Je krijgt meteen een medewerker aan de lijn die je verder helpt. Onze medewerkers weten alles van autoverzekeringen en hebben uiteraard alle benodigde diploma’s. Daarnaast beschikken we over schadebehandelaars, die je helpen als je een keer schade hebt.

Lees meer over ons: Verleden, heden en toekomst.