Vergelijk de ASR bedrijfsautoverzekering zakelijk op onze site met andere aanbieders. ASR heeft goedkope verzekeringen voor zakelijke gebruikers. Voor ondernemers zijn er minder mogelijkheden dan particulieren. Dat komt omdat weinig verzekeraars zakelijk gebruik accepteren. Vergelijk de juiste aanbieders om toch goedkoop je bedrijfsauto te verzekeren. Op welke premie kom jij uit?

Premie bestelautoverzekering

Bij ASR je bedrijfsauto zakelijk verzekeren

Veel zzp-ers kiezen er voor bij ASR hun bestelauto te verzekeren. Dat komt omdat ze gunstige premies hebben. Voor bedrijfsauto’s zijn er weinig mogelijkheden als het gaat om verzekeringen. Ga je een bedrijfsauto zakelijk verzekeren dan is het belangrijk de juiste aanbieders te vergelijken. Op onze site kun je eenvoudig op zakelijk gebruik de goedkoopste verzekeringen berekenen. Kies ASR of een voordeligere verzekeraar en sluit je bestelautoverzekering online af.

Bedrijfsautoverzekering ASR online afsluiten

Met behulp van het kenteken van je bedrijfsauto vergelijk je goedkope bestelautoverzekeringen. Vaak zit ASR bij de goedkoopste aanbieders. Kies je voor ASR dan heb je bij schade vaak te maken met aangesloten herstelbedrijven. Dat zijn garages die afspraken hebben met de verzekeraar voor het repareren van schades. De aangesloten bedrijven zitten bij Stichting Schadegarant. Laat je een schade bij een niet-aangesloten garage repareren dan heb je vaak meer eigen risico.

Schadegarant aangesloten schadeherstelbedrijven ASR

Schades die onder je eigen verzekering geclaimd worden kennen een eigen risico. Dat is het deel van de kosten die je zelf moet betalen. Bij ASR kun je op de website van Schadegarant aangesloten schadeherstelbedrijven opzoeken. Laat je een reparatie uitvoeren door een niet aangesloten bedrijf? Dan loop je het risico dat de schadevergoeding tot maximaal 500 euro wordt verminderd. Gelukkig is er geen eigen risico wanneer je schade verhaald kan worden op een schuldige tegenpartij.