Goedkope Pechhulp Verzekering Auto

Zoek je voor je auto een goedkope pechhulp verzekering? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees welke mogelijkheden er zijn. Onze pechhulp verzekering is kentekengebonden. Het maakt dus niet uit wie de bestuurder is. Bij pech onderweg kan je dan gebruik maken van de verzekering. Dat is vaak anders bij andere aanbieders, waar de pechhulp persoonsgebonden in.

Als aanvulling pechhulp afsluiten

Bij ons kan je een goedkope autoverzekering afsluiten met pechhulp als aanvulling. Maak direct een berekening of lees verder over de mogelijkheden van een losse pechhulp verzekering. Die kan op zijn vroegst vijf dagen in de toekomst starten.

Pechhulp mogelijkheden

Onderstaand tref je de pechhulp mogelijkheden aan. Voor oudere auto’s geldt een premietoeslag. Pechhulp biedt dekking voor Nederland, inclusief of exclusief Europa. Verder kan je er voor kiezen wel of niet je eigen woonplaats mee te verzekeren.

– Folder Pechhulp
 Productvoorwaarden

Aanvraagformulier Pechhulp Verzekering

Via onderstaand formulier kun je de gewenste Pechhulp Verzekering aanvragen. De ingangsdatum dient tenminste 5 dagen in de toekomst te liggen. Houdt daar rekening mee. Voor alle vragen over de pechhulp verzekering voor je auto kun je terecht bij onze klantenserviceVul direct onderstaand aanvraagformulier in:

Aanvraagformulier Pechhulpverzekering

Afsluiten en opzegmogelijkheid

Nadat je de aanvraag hebt ingevuld kun je die naar ons mailen op info@goedkopeautoverzekering.nl. Deze verwerken we dan binnen 2 werkdagen. Je hebt dan op tijd de pechhulp verzekering voor je auto in huis. Zeker in tijden van slecht weer en vakantie is het fijn extra zekerheid te hebben. De polis is standaard na 1 jaar opzegbaar.