Missie GoedkopeAutoverzekering.nl

GoedkopeAutoverzekering.nl stelt zich ten doel om het voor een breed publiek gemakkelijk te maken de weg naar de goedkoopste autoverzekering te vinden. We bieden bezoekers van onze internetsite de mogelijkheid om snel en eenvoudig premies en voorwaarden van autoverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Waarin onderscheiden wij ons?

In tegenstelling tot andere financiële vergelijkingssites, richt onze website zich uitsluitend op autoverzekeringen. We kiezen ervoor om datgene te doen waar we goed in zijn. We kennen de autoverzekeringsmarkt als geen ander. Hierdoor zijn we in staat goede service te verlenen en je te helpen in je zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering.

Sterke positie

We zijn, door onze omvang, voor verzekeraars een serieuze gesprekspartner. Daardoor hebben we extra hoge kortingen kunnen bedingen die we direct ten gunste laten komen van de premie. Lees meer over onze dienstverlening en wat we graag doen. Om onze klanten maximaal te bedienen hebben we soms vacatures voor het (tijdelijk) versterken van ons team.

Dienstverlening GoedkopeAutoverzekering.nl

Onze missie is duidelijk: een zo goedkoop mogelijke autoverzekering voor iedereen. Gemakkelijk af te sluiten, dus snel geregeld.

Het is goed om te weten dat je tijdens de looptijd van de polis kunt rekenen op onze goede service. Hieronder lees je meer over onze dienstverlening. Om je goed van dienst te zijn kun je rekenen op:

  • Uitstekende service
  • Persoonlijk contact
  • Een vast team van ervaren verzekeringsspecialisten
  • Goede telefonische bereikbaarheid
  • Een kantoor dat haar afspraken nakomt

Klantenservice

Heb je een vraag, wil je een wijziging doorgeven of heb je hulp nodig bij het afsluiten van een autoverzekering? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze goed opgeleide medewerkers staan klaar om je te helpen.

Wijzigingen doorgeven

Alle wijzigingen met betrekking tot je autoverzekering kun je aan ons doorgeven. Wij zullen er vervolgens voor zorgen en er op toezien dat jouw verzekeraar de betreffende gegevens aanpast.

Schade

In geval van schade helpen we je om je schadeclaim zo soepel mogelijk te laten verlopen. We verstrekken informatie die je nodig hebt en ondernemen de vereiste acties. Bij een casco (allrisk) verzekering zorgen we dat er, indien nodig, snel een schade-expert wordt ingeschakeld. We voeren correspondentie en onderhouden contact met de schadebehandelaar van jouw verzekeraar. Tevens informeren we je over het juist invullen en tijdig insturen van het schadeformulier.

Beantwoorden van uw vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst even bij onze veelgestelde vragen? Daar tref je antwoorden aan op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een goedkope autoverzekering afsluiten

Wil je ook gebruik maken van onze uitstekende service en direct een goedkope autoverzekering afsluiten? Bereken binnen 2 minuten de goedkoopste autoverzekering. Lees meer over onze missie en hoe we je optimaal van dienst willen zijn.