Over GoedkopeAutoverzekering.nl

We zijn al héél lang gespecialiseerd in autoverzekeringen; sinds 1956 om precies te zijn. Sinds 2002 bieden wij onze autoverzekeringen óók online aan. Hiermee waren we één van de eerste vergelijkingssites van Nederland. Inmiddels hebben we honderdduizenden mensen geholpen aan een goedkope autoverzekering.

Dus wat is GoedkopeAutoverzekering.nl?

GoedkopeAutoverzekering.nl is een modern verzekeringskantoor dat zich heeft gespecialiseerd in motorrijtuigverzekeringen. Men zegt weleens dat je moet doen waar je goed in bent. Welnu, wij doen exact dát: waar we goed in zijn. Daarom richten we ons uitsluitend op verzekeringen voor personenauto’s, bestelauto’s en andersoortige voertuigen; waarvan sinds 2002 al via het internet. Als gevolg van onze decennialange specialisatie kennen we de autoverzekeringsmarkt als geen ander. En dat stelt ons in staat jou beter te helpen bij het vinden van een geschikte autoverzekering en het verlenen van goede service. Zie ook:

Onafhankelijk

GoedkopeAutoverzekering.nl is een zelfstandig en onafhankelijk verzekeringskantoor. We hebben geen enkele verplichting om autoverzekeringen bij één bepaalde verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Wij zijn volledig vrij in onze advisering en de keuze van onze verzekeringsproducten. We streven ernaar om de meest concurrerende aanbieders in onze premievergelijking te betrekken. Zo krijg je altijd aantrekkelijke premies van verzekeraars die je via ons kunt afsluiten.

Wij zijn er voor jou

Als professioneel en objectief assurantiekantoor staan wij aan jouw zijde. Jij bent onze opdrachtgever en het zijn jouw belangen die wij behartigen. We vormen de schakel tussen jou en de verzekeraar. Wij helpen je niet alleen bij het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Ook ná het afsluiten kan je blijven rekenen op onze goede service. Je kunt ons gemakkelijk bereiken, zonder wachttijd. Kortom, wij zijn je aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met je autoverzekering.

Autoverzekeringen voor iedereen betaalbaar maken

Sinds 2002 is het onze missie om autoverzekeringen voor iedereen betaalbaar te maken. We vinden namelijk dat iedereen het recht heeft om auto te kunnen rijden. Hiervoor moet de autoverzekering betaalbaar zijn. Kom meer te weten over onze missie en de weg die we hebben afgelegd.

Met één klik 20 autoverzekeringen vergelijken

In 2002 zagen we dat veel mensen simpelweg té veel betaalden voor hun autoverzekering. Soms was het verschil tussen de goedkoopste en de duurste autoverzekering wel 700 euro. We investeerden in een uniek vergelijkingsprogramma, waarmee we met één klik op de muisknop wel 20 autoverzekeringen met elkaar konden vergelijken. Dat was in 2002 best bijzonder. Dankzij deze investering konden we autoverzekeringen aanbieden die op jaarbasis vele honderden euro’s goedkoper waren. De klanten uit het dorp waarin we actief zijn, waren direct enthousiast. We dachten “dit moeten we via het internet gaan aanbieden, zodat heel Nederland hiervan kan profiteren”.

Daarom hebben we in 2002 GoedkopeAutoverzekering.nl opgericht. Met deze vergelijkingssite gaven we mensen de kans om eigenhandig autoverzekeringen te vergelijken én af te sluiten. De reacties waren direct positief en de bezoekersaantallen bleven maar stijgen. Inmiddels hebben we honderdduizenden mensen geholpen aan een goedkope autoverzekering. Nu, in 2019, zijn de prijsverschillen tussen autoverzekeraars nog steeds groot en helpen we onze bezoekers nog altijd aan de goedkoopste autoverzekering.

Binnen enkele minuten vergelijken, afsluiten én rijden

Onze vergelijkingssite biedt volop gemak en laat binnen enkele minuten zien wat de premies van autoverzekeringen zijn. Daarnaast zijn de polisvoorwaarden van verzekeraars eenvoudig met elkaar te vergelijken. Je vindt niet alleen een goedkope, maar ook een goede autoverzekering. Je kunt deze autoverzekering daarna direct afsluiten, gewoon op onze website. Je vult alleen de noodzakelijke gegevens in en krijgt meestal direct een dekkingsbewijs. Hierdoor kun je meteen verzekerd op weg.

Autoverzekering mét advies en service

Na het afsluiten van de autoverzekering, staan we nog steeds voor je klaar. We weten al sinds 1956 wat het is om service te verlenen. Dit zijn we nooit verleerd. We weten wat het is om een stapje extra te zetten. Dat we online actief zijn, betekent niet dat we een minder goede service verlenen. We zijn nog gewoon telefonisch bereikbaar. Wanneer je ons belt, hoef je geen lang keuzemenu te doorlopen. Je krijgt meteen een medewerker aan de lijn die je verder helpt. Onze medewerkers weten alles van autoverzekeringen en hebben uiteraard alle benodigde diploma’s. Daarnaast beschikken we over schadebehandelaars, die je helpen als je een keer schade hebt.

Lees meer over ons: Verleden, heden en toekomst.