Autoverzekering afsluiten

Binnen 90 seconden een autoverzekering afsluiten. Vergelijk alle autoverzekeringen en sluit de goedkoopste polis online af. ✓ 100% Acceptatie ✓ 24/7 Direct dekking.

Vul je kenteken in:

De goedkoopste autoverzekering afsluiten, begint met het berekenen van premies. Je ziet dan direct welke autoverzekering goedkoop is. Let op de prijs, maar vergelijk óók polisvoorwaarden. Vanuit je persoonlijke top 5 kun je online de gewenste autoverzekering afsluiten…

Goedkope autoverzekering afsluiten

Het afsluiten van een goedkope autoverzekering is eenvoudiger dan je denkt. Tijdens het afsluitproces doorloop je 3 korte en logische stappen. Rond ze alle drie af en sluit online een goedkope verzekering voor jouw auto af. Start nu met het onderling vergelijken van meerdere autoverzekeraars. Sluit vervolgens de beste aanbieder direct online af…

Stap 1: Persoonsgegevens invullen

De eerste stap van een autoverzekering afsluiten, is het invullen van enkele persoonlijke gegevens. Hierbij valt te denken aan het kenteken van je voertuig, woonadres en geboortedatum. Daarnaast is het gebruik van jouw wagen van belang: particulier óf zakelijk. Het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd, bepaalt de hoeveelheid no-claimkorting die je ontvangt.

De hoogte van de maandelijkse verzekeringspremie hangt verder af van het type voertuig dat je bezit en bovendien van jouw leeftijd. Tot slot speelt de gekozen dekkingsvorm een grote rol. Geef aan hoe uitgebreid jij jouw wagen wilt verzekeren. Kies tussen een WA verzekering, een WA beperkt casco verzekering óf WA volledig casco (allrisk). Klik op start vergelijking. Je ziet dan direct waar je de auto goedkoop verzekeren kan.

Stap 2: Vergelijking uitvoeren

Inmiddels heb je alle benodigde gegevens ingevuld; het afsluiten van de autoverzekering is dus begonnen… Hoewel de keuze-opties en invulvelden er op het eerste gezicht ietwat imposant zouden kunnen uitzien, is een goedkope autoverzekering nu héél snel afgesloten. Bekijk de verschillende resultaten binnen het verzekeringsoverzicht en controleer de onderlinge verschillen… De goedkoopste autoverzekering die het beste aansluit bij JOUW persoonlijke keuzes en kwalificaties staat  bovenaan binnen het overzicht van vergelijkingsresultaten.

Je kan vervolgens direct die autoverzekering afsluiten die voor jouw individuele situatie het voordeligst uitpakt. De opbouw van resultaten omslaat in elk geval de volgende aspecten:

 • Autoverzekeringspremie (maandelijkse premiekosten)
 • Aanvullende polisvoorwaarden (vrije herstelkeuze e.a.)
 • No-claimkorting (gebaseerd op schadevrij gereden jaren)
 • Eigen risico (hetgeen jijzelf betaalt alvorens de verzekeraar bijspringt)

Bij het selecteren en afsluiten van de gewenste autoverzekering, let je allereerst op de getoonde maandpremies en voorwaarden. Bovendien wordt de hoogte van de no-claimkorting getoond, evenals het eigen risico. Deze factoren zijn niet alleen relevant voor de standaard maandelijkse onkosten, maar ook als jouw autoverzekering tot uitkering moet komen. Immers is een lage premie fantastisch, maar is het evengoed belangrijk hoeveel jouw verzekeraar uitkeert en of je bij schades eventueel zélf moet bijleggen.

Dankzij onze vergelijkingsmodule worden de onderlinge verschillen per autoverzekeringsproduct overzichtelijk in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt. Kortom: gemakkelijk een optimale match maken en snel online jouw nieuwe autoverzekering afsluiten!

Stap 3: Aanvraag indienen

Ben je toe aan een autoverzekering afsluiten? Klik dan op vanuit de top 5 op verder. Je krijgt dan eerst de mogelijkheid aanvullende dekkingen af te sluiten. Besluit of je een schadeverzekering inzittenden en/of een rechtsbijstandverzekering wilt bijsluiten. Doorloop de laatste stappen waarbij nog wat persoonlijke informatie opgegeven moet worden. Kies tot slot voor autoverzekering aanvragen om het afsluiten af te ronden. Je krijgt dan direct een bevestiging per e-mail.

Autoverzekering afsluiten en dan…?

Heb je een voordelige autoverzekering afgesloten? Dan zie je meteen of je aanvraag geaccepteerd is. In de meeste gevallen is directe acceptatie mogelijk. Je krijgt dan een voorlopig dekkingsbewijs per e-mail. Uiterlijk binnen twee weken ontvang je de definitieve polis en ‘groene kaart’ (verzekeringsbewijs). Tot die tijd kun je natuurlijk wel gewoon verzekerd de weg op, in afwachting van jouw uiteindelijke autopolis.

De voorlopige dekking wordt door de verzekeraar dus zo spoedig mogelijk omgezet in een definitieve dekking; dit doet men door het afgeven van de definitieve autoverzekeringspolis.

Altijd 14 dagen bedenktijd na afsluiten autoverzekering

Heb je spijt van je aanvraag? Een autoverzekering afsluiten via GoedkopeAutoverzekering.nl betekent gelukkig niet dat je vastzit. Er is namelijk altijd sprake van 14 dagen bedenktijd. Volledig kosteloos en geheel vrijblijvend kun je dan afzien van je autoverzekeringsaanvraag. Let wel: Een afgesloten autoverzekering wordt bij annulering altijd met terugwerkende kracht opgezegd, waardoor je retroactief onverzekerd was. Het is dus NIET zo dat jouw auto twee weken gratis verzekerd is geweest.

Over het afsluitproces…

Via het uitklapbare menu hieronder kun je lezen waarmee je rekening dient te houden tijdens het afsluitproces. De voordelen van onze afsluitmodule komen aan bod, maar ook de verschillende dekkingsvormen die je kunt sluiten, alsmede de verschillende verzekeraars die wij vergelijken en het assortiment aan verzekeringsproducten dat zij aanbieden…

A. Vier voordelen van GAV.nl

Het afsluiten van een autoverzekering via GoedkopeAutoverzekering.nl (GAV.nl) brengt vele concrete voordelen met zich mee. We bespreken ze in het kort hieronder…

1. Compleet: alles in één enkel overzicht

Eigenhandig jouw ideale autoverzekering opsporen, kan een extreem intensieve en tijdrovende activiteit zijn! Wij hebben deze zoektocht in één klap overbodig én inferieur gemaakt… Want dankzij de vergelijkingsmodule van GoedkopeAutoverzekering.nl hoef je niet langer de websites van tientallen autoverzekeraars door te pluizen en talloze notities te maken. Handmatig lijstjes en tabelletjes samenstellen, is dan ook voltooid verleden tijd! Je voert simpelweg enkele feiten en voorkeuren in en krijgt vervolgens een compleet overzicht van voordelige aanbieders voorgeschoteld.

Een eerlijke, objectieve en uitgebreide vergelijking waarin álle relevante variabelen zijn meegenomen. Een zoektocht die voorheen uren of zelfs dagen in beslag zou hebben genomen, kan nu binnen enkele minuten worden afgerond!

2. Snel én eenvoudig autoverzekering sluiten

Een autoverzekering afsluiten, gebeurt altijd op basis van individuele omstandigheden en persoonsgegevens. Denk maar eens aan iemands auto, leeftijd en schadevrije jaren. Allemaal persoonsafhankelijke factoren die bepalend zijn voor de aard en inhoud van die autoverzekering die onderaan de streep het voordeligst voor JOU uitpakt. Wij tonen dan ook een vergelijking qua autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke informatie. Het invullen van deze benodigde gegevens doe je tijdens stap 1; het neemt ongeveer een minuut in beslag.

In het eerstvolgende scherm –stap 2– wordt al het vergelijkingsoverzicht met de meest geschikte autoverzekeringen getoond. Je kunt de verschillende aanbevolen verzekeringen direct in één oogopslag met elkaar vergelijken op basis van dekking, premie en eigen risico. Ook kun je de polisvoorwaarden van elk verzekeringsproduct inzien. Om de polisvoorwaarden van verschillende verzekeraars optimaal onderling met elkaar te vergelijken, kun je ze letterlijk naast elkaar zetten. Zodoende kun je precies die autoverzekering afsluiten die het best past bij jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.

Alleen al aan de hand van het kenteken van een te verzekeren auto kan een heleboel informatie worden ingewonnen die medebepalend is voor de mate van geschiktheid van afzonderlijke autoverzekeringsproducten.

3. Premies van hoog naar laag geordend

Bij stap 2 zie je meteen welke verzekeraar de goedkoopste autoverzekering voor jou heeft. De goedkoopste optie staat namelijk helemaal bovenaan de lijst. De opsomming wordt aflopend weergegeven, met de laagste premies bovenaan en de hoogste premies onderaan. Overigens is de allergoedkoopste premie niet altijd de allerbeste optie…

Een extreem lage maandpremie is namelijk niet de enige bepalende factor als je een autoverzekering afsluit. Immers heb je óók te maken met welke schaderisico’s worden gedekt, hoe hoog je eigen risico is, of je recht hebt op vrije herstelkeuze qua garage, of je recht hebt op vervangend vervoer bij autoschade, en of er een inzittendenverzekering en/of rechtsbijstandverzekering bij de prijs is inbegrepen.

4. Direct véél geld besparen

Het overgrote merendeel van alle mensen die een autoverzekering afsluiten via onze vergelijkingsmodule bespaart aanzienlijk op de maandpremie. Uit vergelijkingsresultaten blijkt keer op keer dat het premieverschil tussen de goedkoopste en de duurste autoverzekering ronduit enorm is. Zelfs als er géén sprake is van verschillen qua dekking, eigen risico en polisvoorwaarden. In bepaalde gevallen is de minst voordelige optie 2x zo duur als de goedkoopste!

Tussen autoverzekeraars bestaan al lange tijd opvallend grote premieverschillen. De gemiddelde premiekorting die uit een simpele vergelijking komt rollen, ligt rond de 200,- euro op jaarbasis. De tijd dat verzekeringsnemers hun nieuwe autoverzekering vanzelfsprekend bij hun vertrouwde tussenpersoon afsluiten, is dan ook voorgoed voorbij. Autoverzekeringen afsluiten, via online vergelijkingsmodules loont simpelweg té goed.

B. Eersteklas keuzehulp inschakelen

Als je weet waarop je moet letten, kun je flink besparen op de premie van jouw autoverzekering. Via deze site kun je snel en gemakkelijk de autoverzekering afsluiten die voor JOU het voordeligst uitpakt. Heb je daar (om welke reden dan ook) hulp bij nodig? Bel ons of stuur een mailtje!

Schakel onze gratis adviseurs in voor expertise!

Tijdens stap één van het afsluitproces vul je de gevraagde gegevens over de te verzekeren auto en diens hoofdbestuurder in. Door vervolgens bij stap twee te klikken op ‘vergelijk autoverzekeringen’ krijg je een totaaloverzicht van de voordeligste vergelijkingsresultaten te zien. Op basis van jouw individuele gegevens wordt berekend welke autoverzekeringen onderaan de streep het goedkoopst voor jou uitpakken.

Bij de derde stap kun je de autoverzekering afsluiten die het voordeligst uit de vergelijking en berekening naar voren komt; niet alleen qua premie, maar óók qua eigen risico, polisvoorwaarden en afsluitkosten. Jouw nieuwe autoverzekering afsluiten, doe je bij ons dus in slechts drie korte stappen:

 • Gegevens invullen
 • Resultaten vergelijken
 • De beste optie aanvragen

Niet iedereen heeft evenveel ervaring op het gebied van autoverzekeringen. Zodoende kan het best zijn dat je twijfelt over de beste keuze. Neem dan contact op met onze klantenservice, want wij kijken graag live met je mee!

Het gemak van online autopolissen afsluiten…

In stap 2 zie je de uiteindelijke vergelijking der autoverzekeringen. De uitkomst van de berekening is op basis van de gegevens die eerder door jou werden ingevuld. Bij stap 2 kun je direct de autoverzekeringen vergelijken op basis van kwaliteit, dekking, eigen risico, premie en eventueel ook de polisvoorwaarden.

Online autoverzekeringen afsluiten, is iets wat vaker en vaker gebeurt. Via internet verloopt dit afsluitproces immers snel en gemakkelijk, dus steeds meer mensen maken er gebruik van. Doorgaans kun je flink besparen op de premie van je autoverzekering. Dus wellicht bespaar je in korte tijd flink wat geld!

GoedkopeAutoverzekering.nl helpt jou daarbij. Wij werken onafhankelijk samen met vrijwel álle grote Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen we voor jou altijd de beste autoverzekeringspremie berekenen.

C. Gewenste dekkingsgraad bepalen…

Nog vóórdat je een specifieke autoverzekering afsluit, zul je moeten beslissen voor welke dekking je kiest. GoedkopeAutoverzekering.nl helpt je graag bij het kiezen van de juiste autoverzekeringsdekking. Wanneer je de dekkingsvorm (WA, beperkt casco óf allrisk) hebt gekozen die het best bij jouw auto past, kun je ook direct jouw autoverzekering afsluiten.

Welke autoverzekeringsdekking past bij jou?

Wat de juiste autoverzekeringsdekking voor jou is, hangt af van verschillende factoren. Twijfel je over de ideale of optimale autoverzekeringsdekking? Stel jezelf ten eerste de volgende vragen:

 • Hoe oud is mijn auto qua bouwjaar?
 • Hoeveel is mijn wagen waard t.a.v. dagwaarde?
 • Is er een lening voor de betreffende auto afgesloten?
 • Ben je bij totaalverlies in staat om een vervangende exemplaar aan te schaffen?

Voor passend advies over de juiste autoverzekeringsdekking kun je gerust telefonisch contact met ons opnemen. We helpen je namelijk graag verder! Hieronder lees je meer over de drie verschillende dekkingsvormen:

A. WA-autoverzekering afsluiten: de basisverzekering

De WA-autoverzekering is de wettelijk verplichte basisverzekering die geldt voor álle Nederlandse motorvoertuigen. WA staat dan ook voor wettelijke aansprakelijkheid. De WA-autoverzekering beschermt je tegen het risico van aansprakelijkheid. Op enkele uitzonderingen na ben je hiermee uitsluitend verzekerd voor materiële schade en letselschade die jij veroorzaakt aan derden oftewel anderen.

Op GoedkopeAutoverzekering.nl kun je binnen 3 simpele stappen een geschikte WA-verzekering voor jouw auto afsluiten. WA wordt doorgaans gesloten voor (relatief) oude auto’s met een (relatief) lage dagwaarde. Een richtlijn die veelal wordt gehanteerd is een leeftijd vanaf 10 jaar en een lage dagwaarde. Let wel: hoe lager de dagwaarde, des te kleiner het prijsverschil  tussen de verschillende dekkingen. Soms hoeft allrisk dus niet veel duurder te zijn dan ‘kaal’ WA.

B. WA+ beperkt casco autoverzekeringen

De WA+ beperkt casco autoverzekering zit tussen de ‘kale’ WA-verzekering en de uitermate uitgebreide ‘volledig casco’ oftewel allriskverzekering in. Een WA+ beperkt cascoverzekering wordt ook wel WA Extra, WA Mini Casco of WA Plus verzekering genoemd. Bij ons kun je direct jouw WA+ beperkt casco autoverzekering afsluiten. WA+ wordt meestal afgesloten op betrekkelijk jonge auto’s (plusminus 6 tot 10 jaar oud) met een gemiddelde dagwaarde.

C. Auto volledig casco oftewel allrisk verzekeren

Een WA volledig casco verzekering wordt ook wel WA+ (Volledig) Casco verzekering of Allrisk autoverzekering genoemd. Dit is de meest uitgebreide autoverzekering die voornamelijk populair is voor spiksplinternieuwe auto’s en betrekkelijk waardevolle occasions tot 6 jaar oud. Wij geven graag advies op maat over het afsluiten van allrisk autoverzekeringen! Natuurlijk kun je jouw auto ook zélf in 3 eenvoudige stappen allrisk verzekeren.

Nadat je de gewenste c.q. gepaste dekking hebt geselecteerd, kun je op basis van de gekozen dekkingsvorm de voordeligste aanbieders met elkaar vergelijken! Weet je niet zeker welke dekkingsvorm het beste aansluit bij jouw auto? Bel of mail ons dan eventjes!

D. Verschillende autoverzekeraars

Je autoverzekering afsluiten, kan bij verschillende autoverzekeraars. In Nederland zijn namelijk héél veel verschillende verzekeringsmaatschappijen en volmachten actief. Deze verzekeraars bepalen elk hun eigen premies en voorwaarden. Daarom kan het raadzaam zijn om al vóór het afsluiten van jouw autoverzekering een aantal verzekeraars onderling met elkaar te vergelijken…

Afsluiten bij gerenommeerde verzekeraars

De autoverzekeringen die wij aanbieden, zijn stuk voor stuk van gerenommeerde autoverzekeraars. Deze verzekeraars bieden goede premies en hanteren uitstekende polisvoorwaarden. Dankzij ons vergelijkingssysteem kun je de verzekeringspremies en polisvoorwaarden van deze verzekeraars eenvoudig met elkaar vergelijk.

Als het aankomt op het afsluiten van autoverzekeringen zijn de contractbepalingen overigens nét zo belangrijk als de premies. De belangrijkste autoverzekeraars waarvan wij verzekeringen aanbieden, zijn als volgt (op alfabetische volgorde, dus de nummering omvat géén waarde-oordeel):

1. Allianz

Allianz behoort tot de grootste financiële instellingen ter wereld. De autoverzekering die deel uitmaakt van het Allianz-pakket omvat aantrekkelijke premies en uitstekende polisvoorwaarden en wordt daarom dikwijls aangevraagd door particulieren. Allianz staat bekend om diens uitvoerige dienstverlening en uitzonderlijke expertise. Hierbij valt te denken aan:

 • Directe assistentie bij autoschade en verkeersongevallen
 • Snel en vakkundig herstel van schade aan de verzekerde auto.
 • Gratis hulpverlening in binnenland & buitenland
 • Gratis vervangend vervoer bij WA+ en allrisk
 • Voordelige schadeherstelservice & ruitservice

Overigens gelden deze voordelen evengoed voor het overgrote merendeel –zo niet elk– van onderstaande verzekeraars…

2. MS Amlin

MS Amlin is een relatief jong, maar zéér succesvol en snel groeiend verzekeringsconcern. Naast WA en (beperkt) casco autoverzekeringen biedt men óók aanvullende bijdekkingen zoals ‘ongevallen inzittenden’, ‘schade inzittenden’, verkeersrechtsbijstand, verhaalsbijstand en gereedschapsdekking. Voor zakelijke wagenparken is men gespecialiseerd in ‘eigen behoud’ en ‘stop loss’.

3. a.s.r.

In Nederland behoort a.s.r. tot de belangrijkste autoverzekeraars. Deze verzekeraar hanteert goede tarieven en voorwaarden. Je zou a.s.r. zelfs kunnen beschouwen als de prijsvechter der tussenpersoonproducten. Prijstechnisch gezien komen de producten van a.s.r. dan ook verrassend vaak als ‘winnaar’ uit de bus als je meerdere autoverzekeringen vergelijkt.

Vandaar dat de autoverzekeringen van a.s.r. bij ons veelvuldig worden afgesloten. Vooral ook het unieke ‘no blame, no claim’-principe is een centraal verkoopargument van a.s.r. Hiermee val je niet terug qua no-claimkorting als je schade op jouw autoverzekering claimt waar je ontegenzeggelijk NIETS aan kan doen. Denk maar eens aan vandalismeschade. Dus is jou absoluut niets te verwijten, dan blijf je gewoon doorgroeien naar een hogere premiekorting.

4. Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt ‘gewoon goede autoverzekeringen’. Al sinds de oprichting van onze vergelijkingssite worden de autoverzekeringen van Avéro veelvuldig afgesloten. Deze verzekeraar biedt zowel particuliere als zakelijke autoverzekeringen aan met no-claimkortingen tot maar liefst 80%. De nieuwwaarderegelingen van Avéro zijn van ongeëvenaarde kwaliteit. En laat je jouw auto bij een door ‘AA’ geselecteerd herstelbedrijf repareren, dan wordt vervangend vervoer vergoed.

5. De Vereende

Naast de ‘normale’ oftewel ‘reguliere’ verzekeraars heb je ‘probleemverzekeraar’ De Vereende (voordien bekend onder de naam Rialto). Bestuurders die nergens anders worden geaccepteerd wegens een problematisch (verzekerings)verleden kunnen wél terecht bij De Vereende. Hierbij valt te denken aan:

 • Negatieve schadevrije jaren (malusregistratie: -1 of minder)
 • Wanbetaling: negatieve betalingshistorie
 • Voertuig dat langer dan 2 weken onverzekerd is geweest
 • Kentekenhouder die afwijkt van verzekeringsnemer
 • Een extreem waardevolle, snelle, zware of sportieve auto
 • Rijontzegging gehad of strafrechtelijk verleden
 • Drie of meer schades in de afgelopen 5 jaar
 • Verzekeringsfraude

Een dergelijke probleemverzekering is dus af te sluiten voor bestuurders die bij geen enkele andere autoverzekeraar terechtkunnen. Let wel: autoverzekeringen van De Vereende zijn bovengemiddeld duur en gaan gepaard met aanvullende verplichtingen. Zie ze als laatste redmiddel… Overigens verzekert De Vereende óók auto’s die moeilijk verzekerbare gebruiksrisico’s lopen, waaronder taxi’s, koeriersauto’s en praalwagens.

6. Nationale-Nederlanden (NN)

Nationale-Nederlanden is een welbekend Nederlands verzekeringsmerk. Deze maatschappij heeft particuliere én zakelijke autoverzekeringen. Ze zijn af te sluiten binnen het ZekerheidsPakket Particulier of ZekerheidsPakket Zakelijk (ZZP en MKB). Met de nodige schadevrije jaren kunnen particulieren bij NN een no-claimkorting opbouwen tot wel 85%. De eigen risico’s zijn relatief laag en de tweede gezinsautoregelingen goed.

Nationale-Nederlanden exploiteert een moderne ‘mijn-omgeving’: een digitale klantomgeving die beter bekendstaat als ‘mijn.nn-acount’. Hierbinnen kun je de door jou afgesloten verzekeringsproducten inzien en wijzigen. Als verzekeringsnemer heb je hiermee héél veel inzichtelijkheid, flexibiliteit en keuzevrijheid in handen. Sommige verzekeringsproducten zijn direct opzegbaar, dus zonder opzegtermijn.

7. SAA

SAA staat voor ‘Samenwerkende Assurantie Adviseurs’. Het is dan ook een overkoepelend samenwerkingsverband waarin allerhande verzekeringsproducten worden aangeboden. SAA bedient en adviseert zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij SAA zijn uitzonderlijke verzekeringsconstructies mogelijk. Denk maar eens aan een tweede gezinsautoregeling waarbij elk van beide auto’s bij een andere verzekeraar wordt ondergebracht.

8. Turien & Co.

Turien & Co. staat bekend als verzekeraar van vermogende particulieren en ondernemingen. Zij sluiten onder meer nicheverzekeringen en maatwerkverzekeringen voor exclusieve, zeldzame en opvallend dure auto’s. Het gaat om een vakkundige partij die garant staat voor vakkundige dienstverlening.

Overigens kun je bij Turien & Co. óók terecht met bestelauto’s, klassiekers, motorrijwielen, bijzondere sportauto’s en bedrijfsmatige wagenparken. ‘Turien’ behoort inmiddels tot dé specialisten op het gebied van schadeverzekeringen, waaronder ook autoverzekeringen.

9. Voogd & Voogd

Voogd & Voogd fungeert als schakel tussen verzekeringsmaatschappijen enerzijds en (online) verzekeringsadviseurs anderzijds. Deze partij draagt de verantwoordelijkheid voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen. Maar ook voor premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling van claims. Mede dankzij ‘Voogd’ is ons verzekeringsaanbod immens. Niet alleen voor standaard personenauto’s, maar ook voor bedrijfsauto’s, bestelbussen, taxi’s, koeriersauto’s en lesauto’s.

Naast de standaard aansprakelijkheidsdekking kun je bij Voogd & Voogd ook kiezen voor beperkt cascodekking of volledig cascodekking. In dat geval is ook schade aan de eigen auto (tot op zekere hoogte) gedekt. Voogd wordt meer en meer aangemerkt als nummer één serviceprovider in schadeverzekeringen met als doel verzekeraars én adviseurs in staat te stellen klanten te voorzien van passende verzekeringsoplossingen.

Het kan natuurlijk best zo zijn dat je extreem goede ervaringen hebt met een specifieke autoverzekeraar en om die reden per se een autoverzekering bij desbetreffende verzekeraar wilt afsluiten. Soms spelen emoties en ondervindingen zelfs ZO’N belangrijke rol dat ze een ietwat ongunstige premie rechtvaardigen. Volg in dat geval jouw gevoel en kies voor een partij die je voor de volle 100% vertrouwt!