Autoverzekering afsluiten

Binnen 90 seconden een autoverzekering afsluiten. Vergelijk alle autoverzekeringen en sluit de goedkoopste online af. ✓ 100% Acceptatie ✓ 24/7 Direct dekking.

 

Direct Contact

073 - 54 30 830

ma t/m vr 9:00 – 17.00 uur

Beoordeling

De goedkoopste autoverzekering afsluiten begint met het berekenen van premies. Je ziet dan direct welke autoverzekering goedkoop is. Let op de prijs maar vergelijk ook op polisvoorwaarden. Vanuit je persoonlijke top 5 kun je online de gewenste auto verzekering afsluiten.

Goedkope autoverzekering afsluiten

Het vinden van goedkope autoverzekeringen is eenvoudig. Het afsluitproces heeft 3 logische stappen. Doorloop deze en sluit online een goedkope verzekering voor je auto af. Start nu met het vergelijken van maatschappijen. Sluit vervolgens de beste aanbieder direct online af.

3 stappen autoverzekering afsluiten

Stap 1: Persoonlijke gegevens invullen

De eerste stap voor een autoverzekering afsluiten is het invullen van wat persoonlijke gegevens. Denk maar aan het kenteken van je voertuig. Je adres en geboortedatum en het gebruik van de wagen. Dat is particulier of zakelijk. Het aantal schadevrije jaren bepaalt de hoeveelheid no-claimkorting die je krijgt. Je premie hangt verder af van het type voertuig dat je hebt, je leeftijd en het adres. Tot slot speelt de gekozen dekking mee. Geef aan hoe uitgebreid jij de wagen wil verzekeren. Kies tussen een WA verzekering, een WA beperkt casco verzekering of WA volledig casco (allrisk). Klik op start vergelijking. Je ziet dan meteen waar je de auto goedkoop verzekeren kan.

Stap 2: Vergelijken & goedkoop auto verzekeren

Je hebt alle gegevens ingevuld, de vergelijking is gemaakt. Een goedkope verzekering is dan snel gevonden. De goedkoopste verzekering voor je auto staat in het overzicht bovenaan. Je kan vervolgens direct de verzekering afsluiten. De opbouw bij een autoverzekering afsluiten bestaat uit het tonen van premies en voorwaarden. Bovendien wordt de hoogte van de no-claimkorting getoond, net als het eigen risico. De voorwaarden online zijn te vergelijken. Vervolgens kun je jouw auto online verzekeren.

Stap 3: Autoverzekering aanvragen

Ben je toe aan een autoverzekering afsluiten? Klik dan op vanuit de top 5 op verder. Je krijgt dan eerst de mogelijkheid aan aanvullende dekkingen af te sluiten. Besluit of je een schadeverzekering inzittenden en/of een rechtsbijstandverzekering wilt bijsluiten. Doorloop de laatste stappen waarbij nog wat persoonlijke informatie opgegeven moet worden. Kies tot slot voor autoverzekering aanvragen om het afsluiten af te ronden. Je krijgt dan direct een bevestiging per e-mail.

Auto verzekering afsluiten en dan…?

Heb je een voordelige autoverzekering afgesloten? Dan zie je meteen of je aanvraag geaccepteerd is. In de meeste gevallen is directe acceptatie mogelijk. Je krijgt dan een voorlopig dekkingsbewijs per e-mail en sms. Uiterlijk binnen twee weken ontvang je dan de polis en groene kaart. Tot die tijd kun je verzekerd de weg in afwachting van polis. De voorlopige dekking zet de verzekeraar zo snel mogelijk om in een definitieve door het afgeven van je polis. 

Altijd 14 dagen bedenktijd na afsluiten autoverzekering

Heb je spijt van je aanvraag? Een autoverzekering afsluiten betekent niet dat je vast zit. Gelukkig is er namelijk altijd 14 dagen bedenktijd. Zonder kosten en geheel vrijblijvend kun je dan afzien van je aanvraag. Het annuleren van je autoverzekering doe je per e-mail via onze klantenservice.

Autoverzekeraars

Autoverzekeraars

Je autoverzekering is af te sluiten bij verschillende autoverzekeraars. In Nederland zijn veel verschillende verzekeraars actief. Deze verzekeraars hebben ieder eigen voorwaarden en premies. Daarom is het slim om voor het afsluiten deze verzekeraars met elkaar te vergelijken.

Afsluiten bij gerenommeerde verzekeraars

De autoverzekeringen die wij aanbieden, zijn van gerenommeerde verzekeraars. Deze verzekeraars bieden een mooie premie en hebben uitgebreide polisvoorwaarden. Je kunt de premies van deze verzekeraars eenvoudig met elkaar vergelijk, maar ook de polisvoorwaarden bekijken. De polisvoorwaarden zijn overigens net zo belangrijk bij het afsluiten van een verzekering. Alle autoverzekeraars waarvan wij de premie vergelijken zijn:

AEGON

Aegon bestaat sinds 1983 en heeft 3 autoverzekeringsproducten. De Basis, Compleet en Royaal autoverzekering hebben iedere een eigen premie en voorwaarden. Alle 3 de producten zijn online te vergelijken en daarna direct af te sluiten.

ASR

ASR is een bekende Nederlandse verzekeraar. De verzekeraar heeft goede tarieven en voorwaarden. Bij het vergelijken van autoverzekeringen ‘winnen’ de autoverzekeringen van deze autoverzekeraar vaak. Daarom worden deze veel afgesloten.

London

London is dé specialist op het gebied van schadeverzekeringen, zoals autoverzekeringen. De premies zijn laag, zeker bij de London Economy Autoverzekering. Bij een uitgebreidere dekking is het slimmer om een London Comfort of TOP Autoverzekering aan te vragen.

Allianz

Allianz is één van de grootste financiële instellingen in de wereld. Deze verzekeraar biedt het Auto Veilig op Weg Pakket aan. De autoverzekering uit dit pakket heeft uitgebreide polisvoorwaarden en wordt daarom dikwijls aangevraagd. 

Klaverblad

Klaverblad is dé verzekeraar met ‘gewoon goede verzekeringen’. Al sinds de oprichting van onze vergelijkingssite worden de autoverzekeringen van Klaverblad vaak aangevraagd. De verzekeraar heeft zowel particuliere als zakelijke autoverzekeringen. 

Generali

Generali is onderdeel van de Generali Group. Dit is 1 van de grootste verzekeraars in de wereld. De verzekeraar heeft het keurmerk klantgericht verzekeringen en biedt verschillende autoverzekeringen aan, zowel zakelijk als particulier.

Klik en Go

Klik en Go is een prijsvechter. De autoverzekering van deze maatschappij is slechts verkrijgbaar bij een beperkt aantal geselecteerde partners. Wij zijn zo’n exclusieve partner! Klik en Go biedt alleen particuliere autoverzekeringen aan.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een bekend Nederlands verzekeringsmerk. De maatschappij heeft particuliere en zakelijke autoverzekeringen. Deze zijn af te sluiten binnen het Zekerheidspakket Particulier of Zekerheidspakket ZZP en MKB.

De Goudse

De Goudse is een familiebedrijf en een relatief kleine verzekeraar in Nederland. De autoverzekeringen van De Goudse hebben een uitgebreide dekking en een redelijke prijs. De verzekering is auto’s die particulier of zakelijk worden gebruikt.

Delta Lloyd

Je kunt bij Delta Lloyd kiezen uit 4 verschillende autoverzekeringen. Deze zijn zowel particulier als zakelijk af te sluiten. Delta Lloyd heeft uitgebreide voorwaarden, weinig eigen tot geen eigen risico en een uitstekende 2de gezinsregeling.

Rialto

Behalve deze ‘normale’ verzekeraars, bieden we de autoverzekering van Rialto aan. Deze is af te sluiten voor bestuurders die nergens anders worden geaccepteerd. Daarnaast verzekert Rialto bijvoorbeeld taxi’s, koeriersauto’s en praalwagens.

Autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken

Wil je autoverzekeringen vergelijken? Via onze website doe je dit snel en eenvoudig. Wij tonen de autoverzekering met de goedkoopste premie bovenaan in de vergelijking.

Snel en eenvoudig een autoverzekering vergelijken

Wij tonen een autoverzekering vergelijking op basis van uw gegevens. Het invullen van je gegevens doe je in stap 1. Dit duurt een minuut. In stap 2 tonen wij de vergelijking. Je kunt de autoverzekeringen direct in één oogopslag vergelijken op basis van kwaliteit dekking, eigen risico en premie. In stap 2 zijn ook de polisvoorwaarden te bekijken. Om de polisvoorwaarden goed te vergelijken kun je deze letterlijk naast elkaar zetten. Zo zie je in één oogopslag de verschillen. Op die manier vind je de autoverzekering die het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Autoverzekering premie vergelijken

In stap 2 zie je meteen welke verzekeraar de goedkoopste autoverzekering voor je heeft. De autoverzekering met de goedkoopste premie tonen wij bovenaan in de vergelijking. Je kunt deze premie vergelijken met de premies van de andere verzekeringen.

Autoverzekeringen vergelijken loont

65% van de mensen bespaart aanzienlijk op de premie voor hun autoverzekering na het maken van een vergelijking. Uit vergelijkingsresultaten blijkt keer op keer dat het premieverschil tussen de goedkoopste en de duurste autoverzekering enorm is. Het gemiddelde premieverschil ligt op zo’n € 200,- per jaar. Soms betaal je voor de duurste autoverzekering zelfs het dubbele van de goedkoopste autoverzekering. Dit zonder dat de polisvoorwaarden veel beter zijn. Grote premieverschillen tussen autoverzekeraars bestaan al lang. De tijd dat je vanzelfsprekend je nieuwe autoverzekering afsluit bij dezelfde verzekeraar of tussenpersoon is voorbij. Het loont om autoverzekeringen te vergelijken.

Autoverzekering berekenen

Autoverzekering berekenen

Je kunt flink besparen op de premie voor je autoverzekering. Via deze site kun je snel en gemakkelijk je goedkope autoverzekering berekenen.

Hoe kunt u een autoverzekering berekenen?

Je autoverzekering berekenen doe je bij ons in 2 stappen. Bij de derde stap kun je een autoverzekering afsluiten. In stap 1 vul je de gevraagde gegevens over je auto en over de hoofdbestuurder in. Door vervolgens in stap 2 te kiezen voor ‘naar premievergelijking’ zie je de berekening van autoverzekeringen. Op basis van je gegevens hebben we berekend welke autoverzekeringen het goedkoopste voor jou is.

Autoverzekering berekenen en direct vergelijken

In stap 2 zie je de vergelijking van autoverzekeringen. De uitkomst van onze berekeningen van autoverzekeringen is op basis van jouw gegevens. In stap 2 kun je direct de autoverzekeringen vergelijken op basis van kwaliteit dekking, eigen risico, premie en eventueel ook de polisvoorwaarden.

Het gemak van online uw autoverzekering premie berekenen

Online autoverzekeringen berekenen is iets wat steeds vaker gebeurd. Via internet gaat dit snel en gemakkelijk en mensen maken daar graag gebruik van. Meestal kun je flink besparen op de premie voor je autoverzekering. Goedkopeautoverzekering.nl helpt jou daarbij. Wij werken onafhankelijk samen met vrijwel alle grote Nederlandse verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen we voor jou altijd de beste autoverzekering premie berekenen.

Autoverzekering dekking

Autoverzekering dekking

Goedkopeautoverzekering.nl helpt je graag met het kiezen van de juiste autoverzekering dekking. Wanneer je de keuze voor je autoverzekering dekking al hebt gemaakt kun je ook direct jouw autoverzekering afsluiten.

Welke autoverzekering dekking past bij u?

Wat de juiste autoverzekering dekking voor jou is hangt af van verschillende factoren. Twijfel je over de juiste autoverzekering dekking? Stel jezelf ten eerste de volgende vragen:

  • Wat is de dagwaarde en het bouwjaar van de auto?
  • Is er een lening voor de auto afgesloten?
  • Ben je bij totaalverlies in staat om een vervangende auto aan te schaffen?

Voor advies over de juiste autoverzekering dekking kun je ook gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

WA autoverzekering afsluiten

De WA autoverzekering is wettelijk verplicht. WA staat dan ook voor wettelijke aansprakelijkheid. De WA verzekering beschermt je tegen het risico van aansprakelijkheid. Op uitzonderingen na ben je hiermee verzekerd voor materiële schade en letselschade die je veroorzaakt. Op Goedkopeautoverzekering.nl kun je binnen 3 stappen een voor jou geschikte WA autoverzekering afsluiten.

WA beperkt casco autoverzekering

De WA beperkt casco autoverzekering zit tussen de ‘gewone’ WA verzekering en de volledig casco verzekering in. Een WA beperkt casco verzekering wordt ook wel WA Extra, WA Mini Casco of een WA Plus verzekering genoemd. Bij ons kun je direct jouw wa beperkt casco autoverzekering afsluiten.

Ook voor uw volledig casco of all risk autoverzekering

Een WA volledig casco verzekering wordt ook wel WA + Casco verzekering of All Risk autoverzekering genoemd. Dit is de meest uitgebreide autoverzekering. Wij geven graag advies over je all risk autoverzekering. Je kunt ook in 3 eenvoudige stappen direct je auto all risk verzekeren.