Wat is GoedkopeAutoverzekering.nl?

GoedkopeAutoverzekering.nl is een modern verzekeringskantoor dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van autoverzekeringen. Men zegt wel eens dat je moet doen waar je goed in bent. Welnu. Wij doen waar we goed in zijn. Daarom richten we ons uitsluitend op autoverzekeringen. Waarvan sinds 2002 al via internet. Als gevolg van deze specialisatie kennen we de autoverzekeringsmarkt als geen ander.  Dat stelt ons in staat je beter te helpen bij het vinden van een geschikte autoverzekering en het verlenen van goede service.

Onafhankelijk

GoedkopeAutoverzekering.nl is een zelfstandig verzekeringskantoor. We hebben geen enkele verplichting om autoverzekeringen bij één bepaalde verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Wij zijn volledig vrij in onze advisering en de keuze van onze verzekeringsproducten. We streven ernaar om de meest concurrerende aanbieders in onze premievergelijking te betrekken. Zo krijg je altijd aantrekkelijke premies van verzekeraars die je via ons kunt afsluiten.

Wij zijn er voor jou

Als professioneel en onafhankelijk assurantiekantoor staan wij aan jouw zijde. Jij bent onze opdrachtgever en het zijn jouw belangen die wij behartigen. We vormen de schakel tussen jou en de verzekeraar. Wij helpen je niet alleen bij het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Ook na het afsluiten kan je blijven rekenen op onze goede service. Je kunt ons gemakkelijk bereiken, zonder wachttijd. Kortom, wij zijn je aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met je autoverzekering. Kom meer te weten over onze missie en de weg die we hebben afgelegd.

Lees meer over ons Verleden, heden en toekomst.