Door een FISH melding wordt je verzekering afgewezen. FISH staat voor fraude informatiesysteem Holland. Check je registratie in het systeem. Kan je ondanks de vermelding toch een verzekering afsluiten? Ja, dat kan. Wel zijn er dan minder aanbieders. En ja dat betekent een hogere premie. Lees hoe je een FISH registratie opvraagt. Je auto is met een melding te verzekeren.

Offerte met 100% acceptatie

 

Hoe ontstaat een FISH melding in het systeem?

Bij een schade ontstaat er al een FISH melding in het systeem. Verzekeraars zien dus als er schade geweest is. Dat is vaak geen probleem. Denk maar aan een ruitschade of wanneer je niet schuldig was. Het zou raar zijn als je dan geen verzekering zou kunnen afsluiten, toch? Het wordt wel een probleem als verzekeraars schrikken van de melding.

Wanneer is de FISH melding een probleem?

Verzekeraars willen zo min mogelijk risico lopen. Om te bepalen wat wel en niet acceptabel is hebben ze richtlijnen opgesteld. Zodra je een verzekering aanvraagt worden je meldingen bekeken en beoordeeld. Maatschappijen worden niet blij als klanten een FISH melding hebben door fraude, wanbetaling, een rijontzegging of strafrechtelijk verleden. Vraag je registratie in het systeem op.

Registratie check bij Fraude Informatiesysteem Holland

Het systeem met de registraties wordt beheerd door Stichting CIS. Bij inzage eigen registraties vul je een webformulier in. Je krijgt dan een bevestiging van je verzoek tot inzage. Later volgt de uitkomst per post. Wat je nodig hebt om een FISH check te doen is een geldig legitimatiebewijs. Stuur een kopie daar van naar Stichting CIS. Dat gebeurt schriftelijk. Per mail gegevens sturen is niet mogelijk. Je verzoek tot inzage wordt dan namelijk niet in behandeling genomen.

Ondanks een FISH melding een verzekering afsluiten

Het is frustrerend om overal afgewezen te worden. Alle moeite lijkt dan voor niks geweest. Een autoverzekering bij de Vereende biedt dan een oplossing. Zij accepteren iedereen. Wel tegen een hoge premie. Reken op meer dan 100 euro per maand. Maar voorkom dat je onverzekerd rond gaat rijden. De Vereende is niet goedkoop maar het voorkomt grotere problemen. Na een aantal jaar kun je weer overstappen naar een reguliere verzekeraar. Een offerte opvragen is vrijblijvend.

Contactgegevens

GoedkopeAutoverzekering.nl

  • Hoofdstraat 168
  • 5481 AK Schijndel
  • 073-5430830
  • ma t/m vr 9.00 – 17.00 uur

Reviews
Ontdek wat onze klanten van ons vinden:

Offerte met 100% acceptatie

Vraag vrijblijvend een offerte op

Jouw geslacht:

Beschik je over een geldig rijbewijs?

Ben jij kentekenhouder?